Örömmel olvastam. Tetszett a vége. Máshol is hallottam már, hogy a “világosabb” és a “sötétebb” oldalnak is ugyanaz a főnöke. Amikor hallottam emberektől, hogy “ördögtől való” valami, mindig eszembe jutott, hogy az ördög pedig “Istentől való”, persze az elvakult hívőknél ez ledobta a láncot :)
A sötétebb oldal csak csinálja nekünk az ingyen cirkuszt, mert Hawaii-on koktéllal a kézben a pálmafák alatt elég nehéz lenne megvilágosodni :)

Nagyon él a könyv. 40 oldal után úgy behúzott, hogy 2 órát aludnom kellett, hogy feldogozzam. A könyvbemutató is kellett hozzá előzménynek. Na jó kettészakadtam. A kondicionált részem kiakadt mint az összes neten keringő tündérmesétől, intuitíven meg tudom, hogy megélésről van szó.

Most fejeztem be a könyv olvasását, egy percre sem tettem le. A felfoghatatlan dolgok, amikről szó van a könyvben olvasmányossá és érdekessé tették, és azt vettem észre, hogy félelem helyett egy mély megnyugvást éreztem olvasása közben. Megértés és megnyugvás. Ennyit tudnék a könyvről mondani.
Szeretnék köszönetet mondani neked Zsolt, hogy megosztottad ezeket a tapasztalásidat velem, velünk olvasókkal, és mindenkinek köszönöm, akik a könyv létrejöttében segítettek.

Tegnap kiolvastam a könyvet. Gyorsan ment, szinte le se tettem. Az abban leírtak sok mindent helyre tettek bennem, általuk számos felismerésre tettem szert, összeállt bennem pár dolog és kérdésekre adta meg a válaszokat. Persze születtek is újabb kérdések bennem általa 🙂. Arra mutatott rá a könyv, hogy a sötét oldalammal is szembe kell néznem egyszer.

Ma hajnalban olvastam ki a könyvet. Felébredtem és olyan éber lettem hirtelen, hogy tudtam, most ezt kell tennem. Gondoltam, csak a Menny részét olvasom el előbb :) mert még vissza akartam aludni, és egy pokol után talán, nem lenne olyan jó :) De persze nem így történt, mert végig kellett olvasnom az egészet. Most jöttem rá, hogy amit ez a könyv ad, az tulajdonképpen egy oldás, méghozzá elég mély szinten. egy sor belénk rögzült felesleges aggodalomtól, félelemtől megszabadít. Olvasás közben a Pokol résznél sem éreztem semmi félelmet. Olyan megnyugtató volt, helyrebillentett valamit. Hordoz magában valamit, amivel felemeli az olvasót,és egyfajta semleges jó felé viszi az embert. Köszönöm!!!

Kedves Zsolti, olyan volt Nekem a Veled való találkozás, mint amikor haza talál az ember. A könyv nagyon tetszett mindkettőnknek és feljöttek a már megél élmények amiket már magunk mögött hagytunk.

Köszönöm a könyvet, nekem megnyugvást adott, hogy mindent elfogadjak, és ugyanúgy fogadjam a rosszat is mint a jót…köszönöm.

Ez szívtől-szívig könyv, köszönöm. A dolgok helyretételét meg nem lehet eleget elmondani és megmutatni. Minden jó, ami kifelé segít a kollektív kómából.

Nagyon olvastatja magát a könyv, pár óra alatt elolvastam……tényleg helyre rakja a dolgokat! Köszönöm szépen ! :):):)

Erre a könyvre nem lehet mit mondani.Akármi is ez ,teljesség érzetet adott a végére.

Ahogy Te kezeled ezeket a jelenségeket nekem is megnyugvást és megértést hoz. Azonban azok a személyek, akik leragadnak ezeknél és ebből élnek, azoktól vmi mindig távol tartott. Most már azt is értem, hogy miért. Az nagyon nem az igazságról szól.

Zsolt, Megjött a legújabb könyved. Egy ültő helyemben elolvastam, végigzokogtam a pokol részt. Én ezt ismerem, nagyon mélyen ezeket a lenyeket, a fény és az árnyékrészt is. Kegyelem hogy felszabadítottad Lucifert. Nincsenek szavaim. Apukámban van egy démon régóta, volt hogy elfeketedett a szeme a jelenlétemben ahogy gyűlölettel kiabált, kínozza, most rákos beteggé tette. Csak imádkozni tudok érte, még nincs ilyen hatalmam mint neked. Áldás hogy Vagy. Mivel érdemeltem ezt ki hogy az életemben vagy? Semmivel. Kegyelem. Köszönöm. Hamarosan találkozunk.

Lenyűgöző volt számomra a 2. rész elolvasása.A Pokol résztől féltem,s mégis ez adott egy mély áhitatot,a Luciferrel való találkozásod, és Hálásan Köszönöm ,hogy új feladatot adtál neki! S e könyvből is sugárzik a tanítás amely óriási Segítség! “Én vagyok az egyetlen, ami létezik, semmi más.” KÖSZÖNÖM!