Kapcsolat

Ha a hazatérés iránti vágy megjelent benned és készen állsz elengedni a jelenleg ismert világodat, akkor szeretettel várunk Téged a Facebookon A Megnevezhetetlen Tanítványai csoportban, ahol a tanítások folynak Samu Zsolt és Tanítványai által. Ebbe a csoportba előzetes jelentkezés szükséges és a csoport tagdíj köteles. A csoporthoz való csatlakozás egyik feltétele a Zsolt által megírt Aranylövés AZ Elmének, és az Aranylövés AZ Elmének 2. – Menny és Pokol utamon című könyvek elolvasása. Csoportunkba a Jelentkezés csoportba űrlapon tudsz jelentkezni és a Facebookon.

Ha nem szeretnél még elköteleződni, akkor nyilvános fórumunkon kérdezhetsz tőlünk, vagy felkeresheted nyilvános, ingyenes csoportunkat: A Megnevezhetetlen tanítványai idézetek.

Könyveket, medált rendelni a Megrendelés űrlapon tudsz. Az Aranylövés AZ elmének című könyv angol változatát ebook formátumban az amazonon tudod megrendelni.

Elvonulásra jelentkezéseket a Jelentkezés elvonulásra űrlapon fogadunk.

Előadásra jelentkezéseket a Jelentkezés előadásra űrlapon fogadunk.

Programjainkról tájékozódhatsz:
– a Hírek oldalon
Facebook csoportunkban (Megnevezehetetlen tanítványai) az események között,
– A Megnevezhetetlen tanítványai hirdető nevű Facebook oldalon, vagy
– Hírlevelünkből (lásd lent a képen).

Hírlevélre való feliratkozás a www.csendules.hu honlap oldalán a lap aljára görgetve egy email címet megadva és azt követően a ‘Feliratkozás’ gombra kattintva történik.

A Megnevezhetetlen tanítványainak honlapja: www.megnevezhetetlen.hu