A lélek igaz természetében időzni akkor tud, ha olyan forrásenergia van jelen, amely elgyengíti az elme hatását. Tehát a személyt legyengíti és ezáltal megtörténhet az elmélyülés és a lélek önmagára ismerése. Bekövetkezik a lélek öntapasztalása. A lélek itt megtapasztalja önmaga természetét, ami az öröm, a boldogság, az extázis. Megtapasztalhatja azt, hogy eggyé válik a forrással, hogy a lélek maga a forrás. Minden ember ezt keresi. Az is, aki nem tud erről.

Előny: 5 napig egyfolytában ebben a közegben van a kereső. Nevezhetjük lélek átnevelő tábornak is. A léleknek idő kell, amíg átáll, amíg összeszokik a csapat. 1 nap után már átszellemülés, elmenélküliség áll be a csoportban.
Zsoltnak komoly tapasztalata lett arról, hogy az elmúlt egyéni és csoportos lélekérintések óta hogyan reagáltak a résztvevők az elmén túli tapasztalásokra. Ennek ismeretében tartja a tábort.

Tervezett programok:
– csendülés: a felébredett jelenlét ereje, csendje segít abban, hogy megtaláld a forrásodat
– a beavatás útjának csoportos és egyéni bejárása
– kérdések-válaszadás,
– beszélgetés,
– sok csoportos lélekérintés, lélekoldás (sarvochch aatma érintés)
– Zsolt mellé ülhet (felváltva, időbeosztás alapján) 2-2 ember, akiknek Zsolt a kezét fogja, így ők folyamatosan a lélekérintés állapotában lesznek. Így a lélek kapcsolatba kerül(het) a forrással
– szabad foglalkozás

Információk:
helyszín: Kőszeg, Andalgó Hold Vendégház (4 éjszaka, 5 nap)
a tábor április 25-én 10.00 órakor kezdődik és április 29-én 15.00 óráig tart
a tábor díja 5 napra 62.500 Ft + szállás költség: 5000 Ft/éj (20.000) Ft, amely a helyszínen fizetendő a vendégház tulajdonosának
kedvezmény: márc. 1-ig történő résztvételi díj befizetésénél 5.000 Ft kedvezmény kapható, tehát 57.500 Ft/fő + a szállás teljes összege
az étkezés megoldható a közeli vendéglőkben; van bolt és biotéka a közelben.
a résztvevők létszáma korlátozott, jelentkezni a www.csendules.hu/jelentkezes oldalon lehet (a jelentkezéseket időrendi sorrendben tudjuk fogadni)
Betegek, gyógyításra vágyók ne jöjjenek, a tábornak nem ez a célja. Mindenképpen előzetes regisztráció szükséges.

A tapasztalatok, megélések hatása a tábor után sem múlik el, sőt elmélyül. Minden, amiről Zsolt beszél, azt megélte. A tanítások körítések nélkül, egyszerű, érthető formában hangoznak el. Korábbi elvonulások tapasztalatairól itt olvashatsz.