Nem is tudom mit írhatnék.A hétvégén főleg péntek este,mikor azt hittem át alszom az éjszakát,ehelyett éber voltam.Tudtam a testem pihen,de ébren vagyok és figyelek és miközben a napjaimat olyan lendület,jó kedv hatotta át,hogy ez kihatott a kollégákra🙂pár napja egy kínzó kérdés mardosott,mi értelme van ennek a világnak,miért is vagyok még benne..,párosulva a gyötrő magány érzéssel,csak a csendre vágyva kizárva a külvilágot.Mindezek ellenére az biztos,hogy nem érintenek meg dolgok.Ahogy jönnek érzések,történések a mindennapjaimban,úgy mennek.Nincs mi rágódjon rajta🙂ez szabaddá tesz,kötődés mentessé.🙂

Drága Zsolt és mindenki! Voltam lélekérintesen… minden könnyebb azóta a lelkemben… nincsenek nagy megéléseim, de van egy érzés hogy a súlyok amiket cipeltem “leolvadtak”… nagyon könnyen tudok éber lenni a hitrendszerekre, amik meghatározták az eddigi életemet ebből kifolyólag pedig könnyen megyek más irányba… befelé figyelem van, könnyedség, áramlás…

Én egyéni lélekérintésen voltam. A folyamatban megtapasztaltam, hogy minden illúzió, rájöttem, hogy ha bármit is akarok, az csak az elmém, és már nem akartam semmit. Voltam a semmi, ami nagyon-nagyon jó volt, (sose hittem volna, hogy ilyen jó semminek lenni), és a végén megéltem, hogy Isten fénye bennem van. És csak sírtam, sírtam, még sokáig a meghatottságtól, hogy megtapasztalhattam, a hálától, mert itt van bennem, a megkönnyebbüléstől, mert igaz, és a nagyszerűség érzésétől, ami áradt bennem. A délutánt végig aludtam, és most egyfajta átrendeződésen megyek keresztül, így érzem. Végtelenül, elmondhatatlanul hálás vagyok. Köszönöm.

Az egyéni oldáson nekem végen csattant az ostor! jött a megszabadulás egy nagyon erős bilincstől! Másnap vált teljessé az Ajándékkal,ugyanis azt kértem, ami nekem a legjobb és Azt kaptam megnyílt a Szívem és csak áramlott egy leírhatatlanul jó .Nagyon Hálás vagyok Mindenért!🙏

Az érintés állapotában (vagy az érintés ideje alatt) valami közvetlen kapcsolatban voltam Ritával és Zsolttal, ez megmaradt a szívemben. Tudom, hogy ez megmarad, már egészen más tennivaló lesz aktuális és ez a maradandó, netán örök. Igazi, nagyon nagy ajándék. Köszönöm.
Az lett a soron következő lépés, hogy ami számomra a ’legjobb’, azt (is) engedjem el, mondjak le róla. És mivel elindítottuk ezt az előrevivő folyamatot, arra figyeljek, hogy „ne építsem vissza” a korábbiakat.
Az érzelmi reakcióm elég röviden elment, aztán folyamatosan jött egy megértés, egy nemértés. Egy bizonyosság, egy káosz, váltakozva. Jól jött, hogy hétvégén több időm volt magamra. Két nap után összeállt, hogy a begyűjtött illúziós kacatok teljes kitakarítását az elme igyekszik beállítani egy nagy drámai ’lemondásnak’. Mintha arról kellene lemondanom, ami sosem is volt (az enyém).
Egy olyasféle csendes kíváncsiságba vagyok, hogy amikor kipakolok mindent, akkor mi marad, vagyis hogyan folytatódik? Mintha az ürességnek fokozatai vagy variációi lennének.

Több csend van bennem péntek óta és pihenek ebben a belső csendben. Máskülönben jól vagyok. Köszönök mindent