A tábor megtelt, nem tudunk újabb jelentkezőket fogadni. Legközelebb szeptemberben lesz elvonulás, amit hamarosan meghirdetünk.

Szeretettel várunk mindenkit a többnapos táborunkba , mely a lélek számára a legnagyobb ajándék.

A lélek igaz természetében időzni akkor tud, ha olyan forrásenergia van jelen, amely elgyengíti az elme hatását. Tehát a személyt legyengíti és ezáltal megtörténhet az elmélyülés és a lélek önmagára ismerése. Bekövetkezik a lélek öntapasztalása. A lélek itt megtapasztalja önmaga természetét, ami az öröm, a boldogság, az extázis. Megtapasztalhatja azt, hogy eggyé válik a forrással, hogy a lélek maga a forrás. Minden ember ezt keresi. Az is, aki nem tud erről.

A táborban Samu Zsolt személyesen vezeti a jelentkezőket a Végső Valóságba. Ez a vezetés a legrövidebb út az Otthon megéléséhez, amely a lélek valódi otthona.

A táborban jelen vannak a korábban már sikeresen vezetett tanítványai is, akik segítik a munkáját.

Aki igazán komoly kereső és elismeri, hogy a személy szintjén az élet szenvedésekkel teli, és semmilyen spirituális gyakorlat sem ad kiutat ebből, annak nem is kérdés, hogy itt a helye.

A világban jelenleg nem jegyeznek ehhez hasonló tábort, ahol ennyire radikális módon lenne a lélek hazavezetve a személy fogságából. Samu Zsolt sokéves tapasztalata teszi lehetővé azt, hogy az átütő erejű vezetés a legnagyobb biztonság közepette történhessen.

Az már csak hab a tortán, hogy sok korábban már hazavezetett tanítvány is jelen van, akik segítenek a részvevők a ráhangolódásban, és odafigyelnek minden részletre.
5 napig egyfolytában ebben a közegben van a kereső. A léleknek idő kell, amíg átáll, amíg összeszokik a csapat. 1 nap után már átszellemülés, elmenélküliség áll be a csoportban.

Zsoltnak komoly tapasztalata lett arról, hogy az elmúlt egyéni és csoportos lélekérintések óta hogyan reagáltak a résztvevők az elmén túli tapasztalásokra. Ennek ismeretében tartja a tábort.

Samu Zsolt nem tartja magát még gurunak sem, ezzel sem azonosul – a Megnevezhetetlen jelzővel ‘definiálja’ magát -, ugyanakkor képességei azt mutatják, hogy ő egy karana guru. A karana guru igen ritka, és csak az ilyen szintű megvalósultak képesek arra, amire ő is.
“Bár a karana guru (a guru, akinek a szerepe segíteni a tanítványt a megvalósítás utolsó szakaszaiban) látszólag különálló emberi lénynek tűnik a tanítvány számára, ő tudatosan megalapozott az egyetemes tudatosságban. A tanítványt saját Önvalójaként látja.
A tanítvány tudata, felismerve valódi természetét, a guru csendes jelenlétével rezonál. A tanítvány elméje fokozatosan és titokzatosan csendessé válik, szavakkal vagy anélkül, amíg a tanítvány egy pillantást vet a természetes állapotának ok nélküli örömére.
A szeretet, a szabadság és a barátság kapcsolata révén a tanítvány véglegesen spontán módon megalapozódik a boldogság és a béke állapotában.”
Francis Lucille
“Karana guru: aki képes megadományozni annak a képességével, hogy eggyé válj az Örök Abszolúttal. Aki képes végrehajtani az ember istenséggé való átalakulását.”
Sri Saileela

Tervezett programok:
– a beavatás útjának csoportos és egyéni bejárása
– csoportos lélekérintés, lélekoldás (sarvochch aatma érintés)

A résztvevők létszáma korlátozott.
– helyszín: Alpokalja Panzió, 9730 Kőszeg, Szombathelyi út 8-10.
– időpont: 2018.08.04-08.

Információk:
– a tábor díja 5 napra 62.500 Ft + szállás költség, amely a helyszínen fizetendő.
Szoba árak: 2 személyes: 5.000 Ft/fő, 3 személyes: 4.500 Ft/fő.
Reggeli: svédasztalos: 1.500 Ft/fő, ebéd: 1.900 Ft/fő és a vacsora: 1.900 Ft/fő.
A panziótól kapunk városvezetést a város legendáiról és érdekességeiről ajándékba.

Jelentkezni a www.csendules.hu/jelentkezes oldalon lehet (a jelentkezéseket időrendi sorrendben tudjuk fogadni)

Betegek, gyógyításra vágyók ne jöjjenek, a tábornak nem ez a célja. Mindenképpen előzetes regisztráció szükséges.

A táborba mindenki csak is saját felelősségére jöhet, a táborban történtek a résztvevők életét gyökeresen megváltoztatják, az jöjjön, aki erre vágyik és ne aki ettől fél.

Ha úgy gondolod készen állsz a legnagyobb csodára, amely valaha létezett, jelentkezz bátran, itt a helyed!

A csend legyen veletek!