Csoportunk

Zárt Facebook csoportunkban és a hozzá tartozó chateken Samu Zsolt (Megnevezhetetlen) és az általa kijelölt hazavezetett tanítványok segítik azokat, akik keresik a megszabadulást, az élet szenvedéseitől, keresik, hogy mi a valóság és a végső Igazság, keresik a valódi Otthonukat. Amit ezek az oldalak tartalmaznak, az a tanítások csúcsa. Ezek az oldalak nem segítséget nyújtanak, hanem vezetést. Ezek az oldalak nem személyiségfejlesztők, és arról sem szólnak, hogy a te személyes életedet megjavítsák. A hamis én elengedéséről szólnak, mivel a személy nem fog soha hazamenni. A megvilágosodásban a lélek a fontos, nem a személy. Minden, ami a személyhez tartozik, akadály. A cél az énkép, a személy, a hamis éntudat elengedése, Isten, majd az egyetlen valóság megtapasztalása. Kérdezni itt lehet, ebben a közösségben, de csak az úttal, a felkészüléssel, az igazsággal kapcsolatban. Kérünk, hogy személyes problémákkal ne keresd sem Samu Zsoltot, sem a tanítványokat ’privátban’.

Akik támadóan írnak, minősítenek, ítélkeznek, azok kérdezés nélkül el lesznek távolítva a csoportból. Nincs szükség megmondó emberekre és becsatlakozó tanítókra, sem a posztjaikra, ez a csoport nem erről szól. A személlyel kapcsolatos munkát a keresőnek kell megcsinálnia, a Megnevezhetetlen és tanítványai csak a tiszta lelkeket tudják hazavinni, a megadásig minden keresőnek magától kell eljutnia. 

A jelentkezés folyamata és hazavezetéshez illetve tanítványi csoportokba való bekerülés alapfolyamata

  1. Jelentkeznie kell a keresőnek a Megnevezhetetlen tanítványai Facebook oldalra. Kérdésekre válaszolva kerülhet be.
  2. Rendelje meg és olvassa el Samu Zsolt mindkét könyvét, hogy tudja, miről van itt szó
  3. A http://csendules.hu/kapcsolat/jelentkezes-csoportba/ linken regisztráljon és jelentkezzen a csoportba
  4. Emailen elküldjük neki a belépő nyilatkozatot, az információs alapcsomagot, vissza kell küldenie a kitöltött, aláírt nyilatkozatot, valamint be kell fizetnie a tagdíjat
  5. Ezután bekerül a csoportba és a megfelelő chat(ek)be, mint új tag

 

A hazavezetés a Megnevezhetetlen döntése alapján történhet meg, azt kérni vagy követelni nem lehet, az senkinek nem “jár”. Csak önmegadással és alázattal, szolgálattal, a megfelelő önmunka elvégzésével lehet alkalmassá válni rá.