„Tudod ki vagy valójában? Test? Lélek? Szellem? Az vagy Te!” – mondják az ősi tanítások. Ez nem jelent mást, mint, hogy a személyes lélek (szellem, atman, önvaló, egyéni lélek) és az egyetemes lélek (Brahman, Abszolutum) minőségében nem különbözik egymástól.

Nem a személynek/egónak, hanem a léleknek szól ez az együttlét. A léleknek nincs formája. Minden lélek egy és ugyanaz. 

Samu Zsolt mint egyetemes lélek az egyéni lelkeket ébreszti fel. A léleknek nem kell elhagynia a testet. Felismerheti a forrást így is. Rita Zsolttól kapta meg a beavatást (lélekérintést) és ezáltal meglátta a forrást és felismerte magát akként. Így két olyan hiteles emberrel lehetsz együtt, akik tudják, mi a forrás, kik ők valójában és mi a lélek lényege. Ennek az energiáját kapod egyszerre tőlük.

Ezen a lélekébresztő meditáción együtt lehet lenni két olyan végső valóságot elért emberrel, aki az egyetemes lélek állapotát megélte, sőt meghaladta azt és ez hatni fog a jelenlévőkre.

A személyes találkozási lehetőségek aktuális időpontjairól a Hírek oldalon, Facebook csoportjainkban, illetve hírlevelünkből tájékozódhatsz. A hírlevélre az oldal alján jobbra lehet feliratkozni.

A lélekérintések részt vettek beszámolóit itt olvashatod.