Kedves Érdeklődő!

Szeretném felhívni a figyelmed egy nem mindennapi segítségnyújtásra, amely szellemi, lelki és testi épülésed szolgálja. A Talizmán valójában egy ékszer melyet magadon viselve hozzájárul ehhez!

Viszont nem a tárgy fizikai megjelenésében van az igazi ható ereje, hanem az egy felébredett Isteni öntudatra ébredt ember által feltöltött energia kondenzátoraként működik.

Tudjuk, aki realizálta önmagában a legfelsőbb ÉN tudatát az úgymond lehozta az eget a földre. Az ilyen embereket hívták valamikor hídépítőknek. Valamikor, amikor a világ még nagyobb rendben volt, csak ilyen reális emberek lehettek az emberiség vezetői és tanítói. Sőt az úgynevezett választó fejedelmeknek, akik közül a felkent királyok és a Pápa választódtak, ilyen erő birtokában kellett lenniük. A szentek és nagy javítói a világnak ugyan ezzel az energiával rendelkeztek. Ez a szent szellem ereje. Mindig speciális intelligens és hathatós.

A nevem Samu Zsolt.

Történetem egyre többen ismerik meg.

S hogy miért bocsájtottam útjára eme Talizmánt? Sajnos vannak a világban olyan szerencsétlen sorsú életek ahol az orvostudomány, a pszichológia, sőt a legnagyobb jóindulatú emberi segíteni akarás is csődöt mond. Ilyenek például a különböző erősségű pánikbetegségek, poszttraumás stressz szindrómák, mániás depresszióban szenvedők, akik olyan előrehaladott stádiumát élik át betegségeiknek, hogy már a legszűkebb környezetüket sem képesek elhagyni. Nem engednek magukhoz senkit, képtelenek a maguk ellátására. A szuicid gondolatok állandó támadásaitól marva kilátástalan helyzetben sínylődnek. Minden mentő és állapotjavulási lehetőséget tehetetlen helyzetükben kényszeredetten kizárnak, napról napra óráról órára percről percre a poklok bugyraiban sínylődve.

Az én történetem is egy ilyen betegség kálváriájának elszenvedőjeként indult a reménytelenség számos attribútumával sújtva. Amikor az orvosok pszichológusok minden reményétől megfosztva lemondtak rólam, nem maradt más lehetőség mint az öngyilkosság gondolata. Amit szerencsére és szerencsénkre azonnal elvetettem, mondván: inkább öljön meg a szenvedés mint ön kezem gyávasága.

Ezzel kezdetét vette egy önfelszámolás, belső gyermekkori traumámmal, sérült énemmel való szembe nézés és küzdelem ahol valódi énem győzelmével végződött. Nos ekkor tettem ígéretet, hogy ha sikerül egészséggel kivergődnöm, az egész életem ráteszem a hasonló betegek megsegítésére.

Küzdelmemről és annak tanulságairól szól az Aranylövés az elmének című 2015-ben megjelent könyvem és a You-tube csatornámon elérhető számos könyvbemutató és egyéb tematikájú előadás sorozat is.

A Talizmán létrejötte Rebeka nevű kislányomtól indul, aki egy vizsga stressz félelmét átélve kérlelt: “Apa, csináltass nekem egy medált a Csendmélység logójából, hogy mindig velem légy és segítsen engem, ha félek dolgozat írásnál.”

A medál az örök Látó nyugalma, békéje, áldása, kegyelme csendje és szeretete figyelme, jelenléte és a szent szellem megtestesülése, ami segíteni fog Téged abban, hogy biztonságban haladj az utadon. A Csendülésben segíteni fog abban hogy tiszta állapotodban időzz. Mindig a kegyelmében leszel, mert mindig veled lesz.

Isten így ölt alakot a forma világában.

Anyaga antikolt bronz, ezüst vagy arany – igénynek megfelelően rendelhető. Az írisz anyaga Lápisz lazuli amit sok kultúrában eleve szent kőnek tudtak.

Hatásai : Összekapcsol a belső bőséggel. Segít észrevenni a jelen környezet értékeit, az élet örömeit és megélni azokat. Buddha kőnek is tartják. A benne lévő piriteket a bőség bevonzójaként is ismerik. A lápisz lazuli egy nagyon erős védelmi kő, mely szinte ellenállhatatlan fallal veszi körbe a viselőjét és csak a jót és a semlegest engedi be. Növeli az ellenálló képességet és emiatt immunerősítőnek is tartják. Segíti a társkapcsolatokat, nyugtató hatású ásvány. Növeli az objektivitást, ítélkezés mentességet és a belső érzések tiszta átlátását. Növeli az életörömöt és a jelen pillanat elfogadását. Erősíti a szemet és összefonódik a belső bölcsességgel. Hozzá tartoznak a torok és harmadik szem csakrák, a csecsemőmirigy. Elemei a Víz és a Föld.

Minden egyes Talizmán nálam lesz egy hétig az elkészítés után, mely idő alatt feltöltöm energiámmal.

Elkészítés minimum egy, maximum 1,5 hónap a megrendeléstől a kézhezvételig, mivel egyedi gyártásban készül .

Méretek : ~ 925%-es sterling “tömör” ezüst medál ~ 30mm széles

~ 10mm-es lápisz lazuli drágakő a végtelen jellel, melynek anyaga ezüst.

Személyesen is átvehető.

Megrendelni a Megrendelés menüpontban lehet.

A medált viselők tapasztalatait a Beszámolók között olvashatod.