A Megnevezhetetlen több, mint 600 videót és hanganyagot készített az évek során. A videók a felébredés részleteiről szólnak – úgy, ahogyan erről sehol máshol nem lehet hallani. Ezeket folyamatosan dolgozzuk fel és bocsájtjuk a keresők és a hazavezetettek rendelkezésére. A videók egy része (közel 200 darab) a Csendmélység YouTube videó csatornán megtalálható.

Ezen kívül megnyitottuk a Megnevezhetetlen videótárat, ahol további több száz videó áll rendelkezésére a hazaindulni vágyóknak és hazaérkezetteknek egyaránt, hogy segítse őket az úton.

A Megnevezhetetlen tanítványai Facebook csoport tagjai számára a videótár hozzáférés ingyenes. Nem csoporttagok részére a videotár hozzáférés 10.000 Ft-ba kerül havonta. A hozzáférést a Csendmélység Egyesület számlaszámára (10400494-50526882-71521006) történő átutalással lehet aktiválni. A közleménybe kérjük beírni hogy videótár és a regisztrált felhasználónevet. A következő havi hozzáférés díját mindig a tárgyhó 13-áig kérjük átutalni.

A videótár használatához regisztráció szükséges a http://megnevezhetetlenvideo.xyz oldalon, valamint egy jelszó, amit havonta változtatni fogunk és csak az aktív tagok, illetve az előfizetők kapják meg.

A videótár ingyenes videói szabadon megoszthatók, de a fizetős tartalmakat tilos megosztani. Az összes videó szerzői jogilag védett, a Depth of Silence Samu Zsolt (www.csendules.hu) és a Csendmélység Egyesület (www.megnevezhetetlen.hu) tulajdona. A videókat csak magáncélra lehet használni, kereskedelmi célú forgalmazásuk tilos. A videókat letölteni, másolni, egyéb módon felhasználni vagy közzétenni tilos. A videótár jelszavát, a hozzáférést mással megosztani tilos. A jogosulatlan felhasználásért a regisztrált felhasználó felel.

Ha a videók megérintettek, vagy elindítottak valamit benned, keress meg minket a Megnevezhetetlen tanítványai Facebook csoportban!