Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

I. A Szolgáltató
A www.csendules.hu weboldalt a Depth of Silence Samu Zsolt üzemelteti (továbbiakban: Szolgáltató):
A Szolgáltató rövidített neve: Csendmélység
A Szolgáltató székhelye: 8121 Deutschfeistritz, Garten Gasse 2, Austria
A Szolgáltató adószáma: 69070/6841, biztosítási száma: 5129 280974

Banki átutaláshoz szükséges adatok:
Zsolt Samu
Steiermarkische Sparkasse Gratkorn
Bic: STSPAT2GXXX
IBAN: AT88 2081 5000 0631 2185

II. A szerződés tárgya
A szerződés tárgya a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalon megrendelhető valamennyi termék és szolgáltatás. A vásárló a megrendeléssel tudomásul veszi és elfogadja a jelen szabályzatban foglalt valamennyi feltételt.

III. Megrendelés
Megrendeléseket kizárólag elektronikus úton fogadunk a weboldalunkon keresztül. A megvásárolni kívánt termékeket vagy szolgáltatásokat a honlapon található űrlapok segítségével vagy e-mailben lehet megrendelni. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató elektronikus úton adja meg a vásárlók részére.

IV. Szállítás, garancia
A könyveket a vételár és a szállítási költség beérkezését követően 8 napon belül ajánlott küldeményként postázzuk. A medál rendelésre, egyedileg készül és kerül feltöltésre, ezért előállítása és kiszállítása több hetet is igénybe vehet. A medált biztosítással védve postázzuk.
A megrendelt könyvekre a szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa a Szolgáltatót. Hibás teljesítés esetén a terméket kicseréljük, ha a cserére nincs módunk, árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését.

V. Elállási jog
A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet tartalmazza. A rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a termék átvételétől számított 14 napon belül. A vásárló elállási jogát erre vonatkozó egyértelmű, írásban tett nyilatkozat útján gyakorolhatja.
A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alól a törvény értelmében kivétel a medál, mivel az nem előre gyártott termék, hanem azt a fogyasztó kifejezett kérésére állítják elő. A medál megrendelésétől való elállás esetén a Szolgáltató jogosult a medál árából 20%-ot visszatartani, és az ezzel csökkentett összeget visszautalni a megrendelő részére.
A megrendeléstől való elállás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, 14 napon belül, saját költségén küldje vissza a fenti címre, és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát és szállítási költségét (medál esetén a csökkentett összeget). Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Lemondás a program kezdőnapja előtti 7. napig lehetséges, ebben az esetben az összeg 50%-a visszatérítésre kerül. Egyéb esetben nem áll módunkban visszatéríteni a díjat.

VI. Hírlevél, panaszkezelés
A Szolgáltató jogosult a felhasználó részére hírlevelet küldeni, amennyiben a felhasználó a megrendeléskor vagy attól függetlenül ehhez kifejezetten hozzájárult. A felhasználó ezen hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet nem küld, továbbá törli a felhasználó adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók adatai közül.
Fogyasztói panaszügyintézés írásban történik, a honlapon megadott általános kapcsolattartó email címen.

VII. Adatkezelés
Az adatgazda a Csendmélység, azaz a Depth of Silence Samu Zsolt (Ausztria).

Az adatokat a Csendmélység által szervezett eseményekre (elvonulás, csendülés, érzelmi oldás) történő jelentkezéskor, vagy könyv, illetve medál megrendelésekor gyűjtjük. Ez történhet jelentkezési lapon, emailben vagy papíron. A jelentkezők az információkat önkéntesen adják.

Az adatgyűjtés célja, hogy lehetővé tegye annak eldöntését, hogy egy személy jelentkezése elfogadható-e az adott programra, valamint hogy a szervezők megfelelően tervezhessék a programok helyszínét, a szállást és az étkezést. Az adatok tárolása történhet papíron, vagy számítógépen jelszóval védve.

Az adatokat bizalmasan kezeljük, azokba kizárólag a Csendmélység programok szervezésében és lebonyolításában illetékes személyek tekinthetnek be. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kivéve ha törvényileg erre köteleznek, például bírósági határozattal vagy idézéssel. Kiadhatunk továbbá ilyen adatokat bűnüldözési szerv kérésére vagy más törvényes igénylésre.

Az adatvédelmi szabályzat 2016. január 1-jétől hatályos. Fenntartjuk a jogot, hogy a szabályzat rendelkezéseit saját belátásunk szerint, bármikor megváltoztassuk. Az ezen a weboldalon hivatkozott jelentkezési, illetve megrendelési lapok használata, illetve az emailen történő megkeresés a jelen szabályzat kötelező elfogadását jelenti.