Szeretettel várunk Téged augusztus 11.-én a Veszprémi Örömünnepre, ahol személyesen találkozhatsz Samu Zsolt Igaz Örök Valóságot (Megvilágosodást) elért magyar Megnevezhetetlen Megvalósult Tanítványaival.

Zsolt 10 év alatt vezető nélkül, egyedül jutott el a Felébredés után a Végső Valóság (Megvilágosodás) megtapasztalásába. Saját tapasztalataira épülő, egyedülálló vezetési technikája által az elmúlt három hónap alatt 47 kereső jutott el a Végső Valóság megtapasztalásába Magyarországon – 12 évestől a 72 évesig minden korosztály. Ezen a 47 emberen keresztül létrejött az Egy tudatmezője itt Magyarországon.

Samu Zsolt nem tartja magát még gurunak sem, ezzel sem azonosul – a Megnevezhetetlen jelzővel ‘definiálja’ magát -, ugyanakkor képességei azt mutatják, hogy Ő egy Karana guru. A Karana guru igen ritka, és csak az ilyen szintű megvalósultak képesek arra, amire Ő is.
“Karana guru: aki képes megadományozni annak a képességével, hogy eggyé válj az Örök Abszolúttal. Aki képes végrehajtani az ember istenséggé való átalakulását.” Sri Saileela
Zsolt a Felébredéshez vezető legrövidebb utat mutatja meg a Keresőknek, ami bárki számára elérhető, aki az Igazságot Keresi.

Kedves Kereső,
Ha már régóta keresed a boldogságot, de nem leled, és mindig végül csak a hiány marad, akkor itt az ideje, hogy végre máshol keress… Keress ott, ahol tényleg az Igaz, Élő, Valódi Boldogság fakad. Most azt kérdezed: Hol van ez hely? A kérdésedre válaszom, hogy itt van most is, csak nem látod, mert az, aminek hiszed magad, eltakarja előled. A Valódi Igaz Boldogság a Te Igaz Önmagadban van, a Lelked Forrásában, az Egyben. Amennyiben úgy érzed, hogy a Lelked Igazi Otthonának hívószava Téged is megérintett e sorok olvasása során, akkor gyere és találkozz velünk személyesen, akik már Hazaérkeztünk.

A rendezvényen a Megnevezhetetlen és Tanítványai pavilonnál a következő programokkal várunk Téged egész nap:
– 10.00-10.30 Haza vezető út az Örök Otthonba címmel előadást tart: Dongó Andrea
– 10.45-11.15 Haza mész és tudni fogod ki vagy címmel előadást tart: Bak Hajnalka
– 11.20-12.00 Otthonba merülés a Hazaérkezett Tanítványokkal közösen.
– 12.00-12.45 Samu Zsolt spirituális forradalma címmel előadást tart a Nagytemplomban: Keres Dániel, Farkas Tímea, Zólyomi Péter
– 13.00-13.30 Én már ismerlek. Honnan? Az Egy Otthonból. Gyere Haza! címmel előadást tart: Agg Attila
– 13.45-14.15 Ami nekünk csoda, az Samu Zsoltnak játék címmel előadást tart: Duka Annamária
– 14.30-15.15 Otthonba merülés a Hazaérkezett Tanítványokkal
– 15.30-16.00 Karana Guruk címmel előadást tart: Marton Ferenc
– 16.15-16.45 Sok lélek megy haza, de csak Egy Lélek van Otthon címmel előadást tart: Zólyomi Péter
– 17.00- Kérdésekre válaszolnak a Hazaérkezett Tanítványok
– Jobb agyféltekés rajzbemutató egész nap folyamatosan: Takács Bernadett
– Könyvvásárlás egész nap: Samu Zsolt: Aranylövés AZ Elmének, és Aranylövés AZ Elmének 2. – Menny és Pokol az Utamon
– Csendmélység medál vásárlási lehetőség egész nap

Megnevezhetetlen és Tanítványai
Elérhetőség: Facebook Megnevezhetetlen Tanítványai csoport, www.csendules.hu, www.megnevezhetetlen.hu