Aranylövés AZ elmének – olvasók tapasztalatai

Olvasás közben erősen lehet érezni az ébredező energiát a fej és a korona csakra körül!
—————————————————————————————————————-
Igazán ütős, őszinte, a téma mélységeit és szinte kimondhatatlan természetét ismerve azt hiszem csak az aki valóban megjárta a hadak útját tud ilyen természetességgel róla megnyilvánulni. A könyv persze többször felébresztette az elme rettegő jeleit s ezzel az elcsípéssel megmutatta a könyv kiválóságát, mondtam is a páromnak, hogy nem olvastam még rettenetesebb és egyben csodálatosabb könyvet ami ekkora lehetőségeket hordoz magában.
—————————————————————————————————————-
Illúziókat, hazugságokat, félreértéseket rombol és megértést ad, plusz valami megmagyarázhatatlan bizonyosságot.
—————————————————————————————————————-
A könyv brutális! Pont amire szükségem van 🙂 Ott kapja el az embert, ahol legjobban bele van ragadva az illúzióba. Fájdalmasan felemelően destruktív. De megpróbálok majd bővebben írni róla, csak még keresem a szavakat. A szuper benne az, hogy akkor is hat ha nem érted, csak olvasod, mert átjön az energiája annak, ahonnan íródott.
—————————————————————————————————————-
Úgy érzem, most jött el az ideje, hogy megosszam veletek mit adott nekem ez a könyv. Némi bevezetés szükséges: közel 30 évig voltam kereső. Sok mindent kipróbáltam. Személyiség fejlesztő könyvek, önfejlesztő könyvek, filozófiai iskola, jóga, meditációk, (utóbbiak csak épphogy). Kb. 1 éve találkoztam a nonduális tanításokkal. Tömtem magamba a elméleteket. Tele is lett vele az fejem teljesen. Már-már profi spirituális egóm volt. 🙂 -Pár hónapja éreztem, hogy elég. Tudatosult, hogy csak az elmémet táplálom. Onnantól kezdve kevesebbet kommunikáltam és kevesebbet olvastam. Kb. 2 hónapja besokalltam mindentől. Volt 2 alapvető probléma az életemben ami mindig visszatért. Valahogyan, jött egy nagyon erős, határozott döntés, hogy én ezeknek a végére járok és lezárom. Elég volt. Tudtam, magamban kell a problémám gyökerét keresni, mert korábban voltak segítséggel, más módszerrel oldásaim. -Ekkor találkoztam egy videóval Zsolttól. Megnéztem és tudtam, minden szava igaz. Azonnal csendülni kezdtem. Így visszanézve, mintha valami vezetett volna. Megrendeltem a könyvet kb. 1 hónappal ezelőtt. Olvastam, csendültem, amikor csak lehetőségem volt rá. Megéltem hasonló dolgokat, mint amit Zsolt leír a könyvben, csendülés közben. Korábban is kezdődtek nálam ilyen megélések, de nem volt, aki egy-egy ilyen tapasztalatra azt mondja, igen, jól haladsz. Ez az! Most ezt éled…stb. -Helyette, hallgattam az elmémre, hogy ne képzelődjek. Meg is állítottam minden kezdődő mélyülést önmagamba, az igazi Önvalómba. Most is tudom, hogy ezek illúziók, de szükségesek ahhoz, hogy végleg meghaladjuk az elmét nagyon-nagyon rövid idő alatt. Az “Aranylövés Az Elmének” a végső tanítás MEGÉLVE AZT a CSENDÜLÉS által és nem még több információ az elmének. Szívből köszönöm Samu Zsoltnak a könyvet, a csendülés gyakorlatát és a személyes segítséget, amikor arra volt szükségem.
—————————————————————————————————————-
Az elme képes lemodellezni a megvilágosodott állapotot. Az egó bárhova be tud bújni, elképesztő! Erre azóta jobban figyelek. És arra, hogy ez az egész nem rólam szól. Még mindig 🙂 A tapasztalatom az, hogy a legvégsőig ott tud lenni és el tudja játszani a legvégső állapotot is – illetve úgy tesz mintha az lenne -, ebből lesz a spirituális egó. A jó az, hogy ott lehet fülön csípni, hogy azt érezzük: “Én már tudom…én már megéltem…én már láttam…én már ismerem…” Itt bukik el a dolog 🙂
—————————————————————————————————————-
Dedikált könyvet kaptam Zsolttól. Az írást a történetet ismerem olvastam már még blogként 2 éve.(Persze újra olvasom) Nos a könyv,a dedikálás aláírás valami elképesztő erőt sugároz.Csupán a könyv közelében ha tartózkodom valamiféle lüktetés energia árad. Ki nyitottam s az aláírásra tettem a kezem,behunytam a szemem…hú….valami döbbenet !!! Azt érzem minden hullámzik,s vele együtt olyan békét nyugalmat érzek,amit igazán szavakkal le sem lehet írni.Ez a könyv nem könyv !!! Ez maga a kapu az önvaló felismerésének. Nekem Zsolt személye nyitott már meg pár kaput ,kétségem sem volt afelől hogy amiről beszél az nem csupán ámítás de ez minden eddigi tapasztalatomat felülmúlja. Kívánom mindenkinek a felébredés csodáját,és Zsoltnak pedig hogy nagyon nagyon sok emberhez legyen lehetősége még eljutnia.
—————————————————————————————————————-
Ilyen olcsó a könyv? Akkor, meg is rendelném most. Az energiád megfizethetetlen, és ilyen olcsón adod? Mintha aranyat vennék pár centért.
—————————————————————————————————————-
Olvasom a könyvet. uhhh… Ez egy ún. “letehetetlen” könyv. Bizsereg a testem, előjönnek a megtapasztalt élményeim emlékei. A könyv 22.oldalán ír Zsolti a fényélményéről, ami ismerős számomra, megéltem, átéltem hasonlót. A Fény átölelt, magába zárt, minden lefoszlott rólam. Én voltam a Fény forrása, a Fény belőlem áradt. A Fény maga volt a Szeretet, az Erő, az Energia! Ki is voltam akkor? Nem tudom… 🙂 Aztán megszűnt ez az állapot, és visszatért a világ. Elhagyatottságot, ürességet éreztem. Sírtam, zokogtam,ömlött a könny szemeimből. Minden idegen volt.. Szüleim, munkám, barátaim..minden idegen volt..szó szerint! Aztán olvasom a 70.oldalon a halálvágyat, a megsemmisülés vágyát.. Nos, ez folyamatosan ott van bennem, a háttérben. Nem akarok róla tudomást venni…de ott van! 🙂
—————————————————————————————————————-
Gratulálok Zsoltinak és a csoportnak, csodálatosra sikerült a könyv, hiteles és igaz amit leír! Vannak részek melyeket nem értek, de sebaj.. Majd idővel az is világossá válik számomra.
—————————————————————————————————————-
Megértettem a folyamat lényegét, legalábbis már sokkal jobban értem. Úgy érzem, a keresés véget ért. Amit kerestem, itt van, már “csak” át kell élnem. Ez változott, és egyre inkább befelé fordulok.
—————————————————————————————————————-
….a spirituális utamon, ami pár évtized rengeteg zsákutcával, mondva csinált mesterrel találkoztam…tudom, amit írtál igaz és nem csak egy szemináriumon megtanultad 🙂 …mit adott a könyv:..leállt a keresés. Nagy harmóniában, nyugalomban, szeretetben, stressz nélkül élek, amiről sok ember csak álmodozik….de mögötte ott van a tér és hogy igazán nem számít. Fura érzés…olyan üres…bár ezek szavak szintjén félreérthetők …mert közben egyszerre van jelen minden…
Végre volt némi nyugi percem, így felütöttem a friss ropogós lapokat…
Nagyon kivácsi voltam a könyvre, mi újat tud adni miután korábban olvastam Zsolti jegyzetét.
Igencsak meglepődtem, mert alighogy elkezdtem ízlelgetni a bevezető szavait, egy jól ismert érzés bizsergett végig rajtam.
Felfigyeltem rá hogy ez most komoly??
..és igen. Az energia megjelent, pontosan úgy mint a skypes csendülések alkalmával, vagy a találkozókon Zsolti közelében.
Elmerültem a történetében, miközben az apró izomszálak ugrándoztak szerteszét a testemben.
Aztán elnyomott az álom 🙂
—————————————————————————————————————-
A Spirituális Keresés Vége… A könyv megteszi a maga hatását, de csak olyanoknak ajánlom akik hajlandóak akár a megőrülésre is annak érdekében hogy megtudják, megtapasztalják a Végső Igazságot Önmagukról. Direkt nem írok többet róla – nem is igazán tudnék. Ez tényleg odavágott. Aki meg akarja rendelni, az nyomozni fog utána a neten… (Komáromi Miklós – The Page)
—————————————————————————————————————-
Beszippant a könyv. Akárhányszor olvasom, mindig egy bódultság állapot vesz úrrá rajtam. Ilyenkor elnehezül a fejem és olyan érzés, mintha kisütnék az agyamat. Teljesen más állapotba kerülök. Végig hallgatom az elmém párbeszédét a nem tudom kivel. A párbeszéd végén meghal az elme, de aztán valahogy mindig visszaköszön, de sokkal gyengébb állapotban, mint előtte.
—————————————————————————————————————-
Rám is óriási hatással van a könyv. Most kezdtem el másodszor olvasni és ugyanazok a szavak, amiket először olvastam, most már mélyen, mélyebben érintenek meg. Igen, lehet “beszippantásnak” is nevezni. Mindeközben feljönnek azok a régi-régi tapasztalások, amiket még senki sem tudott megmagyarázni nekem, de itt úgy érzem, hogy választ találok. Olyan, mint egy ismeretlen ismerős…
—————————————————————————————————————-
A könyved Zsolti, többet adott mint amit valaha is elképzelni tudtam volna. Mindegyre újra és újra olvasok részeket. Bevallom, sokszor sírva fakadtam, ugyanakkor a felismerések nagy örömmel töltöttek el. KÖSZÖNÖM!!!!
Azon ember, aki kiutat keres megrekedt életéből, de nem talál… Aki úgy érzi mindent megpróbált, de semmi és semmi nem történt és már utolsó reményét is feladta…
—————————————————————————————————————-
Tudd meg, most jó helyen jársz. Az Aranylövés AZ Elmének című könyvet én már kétszer is elolvastam, de mindig valami mást ad. A legrövidebb út, mert egyszerűen és lényegre törően van megírva. Mindenféle sallangoktól mentesen. Ahol a figyelem, ott az energia és ebben a könyvben végig a lényegen van a fókusz. Mindig azt kapod, amire szükséged van és ez bizony fontos.
—————————————————————————————————————-
Hogy mit adott számomra a könyv? Azt, amit eddig soha senkitől és semmitől nem kaptam meg. Az Igazságot! Egész életemben ezt kerestem, kutattam. Minden benne van, amit a felébredésről tudni kell. Se több, se kevesebb. Az elmét lerombolja, de közben a szívet megnyitja, így könnyebb hazatalálni, hisz erre vágytam és megkaptam.