Medál tapasztalatok

Az oldásomat (2016.07.15.) követően megvásároltam a medált és amint megérkezett postai úton, azon nyomban a nyakamba is helyeztem.
Már az első pár perc/óra után furcsa érzések keltettek hatalmukba, isten igazában előtte sose tapasztalt nyugalom vett körül.
Az első napon semmiféle “fizikai” fájdalmat sem éreztem.
Míg a második napon, a kedvesemmel zuhanyoztunk együtt és ő hívta fel a figyelmemet a medálon található furcsa történésekre. Ami messziről semmihez sem hasonlítható, amorf alakzatot jelentett. Én válaszul erre, kivettem a nyakamból és tüzetesebben megvizsgáltam, amit akkor véltem felfedezni egy kicsit felfoghatatlannak vettem első körben, mivel a végtelen jel feletti barna foltban a saját arcomat véltem felfedezni. Sajnálatos módon akkor nem készítettem fotót róla, csak visszatettem a nyakamba.
Másnap reggel ébredés után, újra kivettem a nyakamból, de akkora már az arc eltűnt.
Ezt a történést követő kb 3-4 éjszaka alig tudtam aludni, semmi komoly csak szimplán nem tudtam aludni. Nem az elalvással volt a baj, hanem az alvással, rengetegszer felkeltem, mert rossz álom vagy verejtékezés felébresztett. Ami abban is meglepő volt, mivel a 2008-ban autóbalesetem óta nagyon jó alvókám van, és egyedül csakis az ébresztő kelt fel. Ezeken felül a baleset egyetlen egyszer sem álmodtam, azaz tudom, hogy mindenki minden alváskor álmodik, de bennem még ez sem maradt meg. Amióta a medál a nyakamban van, álmodok és még ha nem is emlékszem rá, tudom, hogy vannak álmaim alvás közben.
Ahogy az idő haladt tovább és a medál állandó jelleggel a nyakamban van, azt leszámítva, hogy mérhetetlen nyugalmat és VÉGTELEN CSENDET érzek magam körül, semmi egyéb sem történik.
Mint említettem taxi sofőrként dolgozom és az oldás előtti időkben, állandó jelleggel szólt a rádió vagy én játszottam zenét a telefonról, viszont az oldás óta, sokal/fényévekkel jobban előnyben részesítem a teljes csendet, így a rádiót állandóan kikapcsolva tartom.
Illetve a kedvesem szerintem már néha legszívesebben elküldene melegebb éghajlatra, mert a teljes öröm és boldogság olyan szinten beszővi minden napjaimat, hogy azt szavakkal leírni sem lehet. És én pedig nem kitörés akarok ebből, hanem benne maradni örökre.
Az oldáskor említett őzike, azóta 2-3 meglátogatott, és megmuttatta magát. :-))
Hát ennyi lenne az én medálom története.
Köszönettel mindenért.
UI.: a csend állandóan itt van körülöttem és én ezt ÉLVEZEM