Sarvochch Aatma érintés Zsolttal és Ritával 2018.03.02.

सर्वोच्च आत्मा
Sarvochch aatma érintés Zsolttal és Ritával
Lélekérintés – lélekoldás
Lélekérintés – lélek blokkoldás
A legfelső megérinti a lelkedet. Beavatás az igazságba két felébredett által.
Rita Zsolttól kapta meg a beavatást (lélekérintést) és ezáltal meglátta a forrást és felismerte magát akként. Így két olyan hiteles emberrel lehetsz együtt, akik tudják, mi a forrás, kik ők valójában és mi a lélek lényege. Ennek az energiáját kapod egyszerre tőlük.
A testben jelen lévő legfelső megvalósult lélek energiája megérinti a lelket, ami által az extázisba eshet. Az érintés felébresztheti az egyéni lelket és az öntudatára ébredhet.
Az extázis olyan magas fokra emelkedhet, hogy az egyén elvesztheti személyiségét. Ezáltal megszűnhet a kettősség az egyéni lélek és a legfelső lélek között, és a lélek felismerheti és felveheti a legfelső lélek tulajdonságait. Felismerheti forrás mivoltát, majd visszatér a világba.
Figyelmeztetés: Amikor megszűnik a személyiség, távozhat a lelket bitorló erő, és ez járhat kellemetlen élményekkel is. Az extázis elviselhetetlen szintekig fokozódhat, mielőtt ez megtörténik.
Az esemény nem egész napos! Ezen a napon kizárólag egyesével fogadjuk a jelentkezőket külön időbeosztás alapján. Jelentkezni http://csendules.hu/jelentkezes/ oldalunkon keresztül lehet. A helyszínt a jelentkezés után emailben küldjük, az időpontot egyeztetjük.