Egy csoda kezdete

Egy csodálatos dolog indult el Magyarországon egy Megvilágosodott-Végső Valóságot megélt magyar ember, Samu Zsolt által.
Zsolt 10 év alatt vezető nélkül egyedül jutott el a Felébredés után a Végső Valóság a Megvilágosodás megtapasztalásába. Saját tapasztalataira épülően egyedülálló vezetési technikája által az elmúlt másfél hónap alatt 38 Kereső jutott el a Végső Valóság megtapasztalásába Magyarországon. 12 évestől a 72 évesig minden korosztály. Ezen a 38 emberen keresztül létrejött az Egy tudatmezője itt Magyarországon.
Zsolt a Felébredéshez vezető legrövidebb utat mutatja meg a Keresőknek, ami bárki számára elérhető, aki az Igazságot Keresi. Zsolt által képviselt tanításnak és vezetési technikának irányzata nincs, mert benne van a kis tradíciótól a nagy Tradícióig minden , ami a spontenitásból áll. Olyan rögtönzött módszert alkalmaz a Keresőknél , ami folyamatosan változik, igazodva az adott helyzethez.
Az Élő Kegyelem megnyilvánult egy magyar emberen keresztül , hogy felemelje az emberiséget méltó helyére.
Szeretnénk megosztani a Keresőkkel saját tapasztalatainkat a Keresésről, a Felébredéshez vezető útról, az Otthon megtapasztalásáról, majd a Haza vezetés utáni életről, hogy aki akar bátran merjen lépni, mert már nincs lehetetlen és elérhetetlen az emberek számára. Most már nem kell külföldre menned, mert itt vagyunk: 12 olyan megvalósult Tanítvány Magyarországon, aki elérte a Végső Örök Igaz Valóságot. Örömmel támogatunk Téged abban, hogy Egy legyél velünk és Te is Haza érj. Keress minket a Megnevezhetetlen tanítványai Facebook oldalon!