Újabb medál beszámolók

A medál aktiváláskor arra késztet ólmos fáradtságot hozva,hogy nyugalomban legyek,merüljek el önmagamban. Bőrömet szinte égeti, tapintása mégis hűvös.
—————————————————————————————————————-
A medál aktiváláskor általában éget, majd egy könnyed, légies érzet jön, nyugalom és üresség.
—————————————————————————————————————-
Kevesebb mint 3 hete kaptam meg a medált. 1 hétig folyamatosan fájt a fejem, a nyakam és nagyon nehéz volt a medál és a lánc. Hagytam hadd dolgozzon. Egy hét sem telt el, napközben szédültem, imbolyogtak a lábaim, kezdett szétesni minden körülöttem, úgy éreztem haldoklom. Nem estem pánikba, tudtam, hogy a medál dolgozik. Kora délután könnyebbültem meg, mint kiderült Zsolt akkor aktiválta a medálokat. Este hazafelé még megsirattam a halálomat, elbúcsúztam a világtól. Aztán megkönnyebbültem és a teljes megnyugvás állapotába kerültem.
Másik alkalommal erős szülési fájdalmaim voltak, majd olyan érzésem volt mintha saját magamat szültem volna meg. Az utóbbi időben sokat álmodtam azzal, hogy terhes vagyok és szülök, de a medál mutatta meg, hogy az én újjá születésemről van szó. És tegnap megtörtént ☺️. Köszönöm Zsolt!
—————————————————————————————————————-
A medál legtöbbször a tiszta, hűs, nyugodt, üres, földöntúli Otthon minőségét közvetíti számomra, de néha felkavaró is volt már a hatása.
—————————————————————————————————————-
Első élményem a medállal, ahogy Zsolttól megkaptam:
Este az oldalamon feküdtem, egyszer csak fény áradt a nyakamból. Világított a sötétben. Ahogy ránéztem, eltűnt. A gondviselése, a kegyelme viszont itt maradt. ? Köszönöm, hogy velem lehet!
—————————————————————————————————————-
Eddig semmilyen más nyakláncot nem tudtam elviselni egy napnál tovább a nyakamban. Ez a medál 5 hete éjjel nappal rajta van. Olyan mintha mindig is itt lett volna. A lélek iránytűjének mondanám, minden aktiváláskor visszarendeződést végez. Pörget, éget, lassít, tágít. Ami éppen a legmegfelelőbb. Szeretettel ajánlom.
—————————————————————————————————————-
Néhány hónapja van meg a Csendmélység medálom. Még aznap, amikor a nyakamba akasztottam, áramütés szerűen megrázott, de volt olyan mikor megégetett egy pillanatra. Ezen azonban nem kell meglepődni, mert ezek a medálok élnek és a dolgukat teszik. Pont azt, amire az illetőnek szüksége van. Volt olyan eset, amikor Zsolt az egyik kereső medálját spontán aktiválta, az abban a pillanatban nálam is ugyanúgy érződött. Szinte minden egyes alkalommal megéreztem a medál aktiválását, függetlenül attól, hogy tudtam-e róla, mert bejelzett. Mostanában előfordul, hogy medál szinkronizációnál elkezdődik a test ingamozgása (vagy csak a fejé), amihez különböző testérzetek is társulnak. Tehát bármi előfordulhat, de nincs mitől tartani. Bárki nyugodtan rábízhatja magát a folyamatra, amit a medálok végeznek.