Beavatás útja zarándoklat Kőszegre és Pisába 2018.10.20-22.

Egy olyan magyar ember hozta el a magyar népnek a spirituális forradalmat, aki sosem volt Kereső és semmit sem tudott a spirituális útról.
Önkutatás által a szenvedő egyéni éntől eljutott 10 év alatt egyedül, vezető nélkül a Végső Valóság – Megvilágosodás megtapasztalásához. Tanításai lerántják a leplet az összes hamis tanításról, amelyek inkább a Keresőket megrekedéshez vezetik el a felszabadulás helyett. Samu Zsolt Megvalósult Megnevezhetetlen nem csak tanít az Útról és a Felébredésről, hanem az elmúlt 5 hónap alatt 77 Lelket vezetett Haza Igaz Otthonába, a Lélek Hazavezetésének titkát feltárva. Eddig a felszabadulás lehetősége is elérhetetlennek tűnt az emberek számára, most pedig bárki számára elérhető, aki képes elindulni az Önkutatás útján Samu Zsolt és tanítványai vezetése által. Általa az Élő Isten Jó szándéka Kegyelme nyilvánul meg számunkra.
Ha már régóta Kereső vagy és már sok spirituális irányzatban kerestél, de a szenvedéseid nem múltak, még mindig kiutat keresel a börtönödből, amely az életed, és ha már egyre kevésbé kötődsz a világhoz, akkor fordulj felénk, A legjobb helyen vagy, ahol a keresésed véget érhet.
Ez a zarándok út a Beavatás útja, az első lépése az útnak melyen, ha elindulsz, akkor megtapasztalhatod aki Valójában Vagy. Zsolt Beavatás útja Kőszegen található. Első állomásunk a Főtéren a Jézus Szíve Templom, ahol végtelen szentség jelenléte van, majd a Hősök Kapuja, ahol Zsolt megdicsőült és felemelkedett. Ezen a helyen a Végső Örök Igazság, az Időtlenség van jelen, Isten Kegyelme. 2 órát töltünk el ezen a szentséggel teli helyeken, majd folytatjuk utunkat Pisaba. Másnap Pisaban a Csodák terén a Composanto Temetót tekintjük meg, ahol a megvilágosodás útja, melyet Zsolt végig járt, fel van festve a falakra. Eddig nem sok jelentőséget tulajdonítottak a falakon lévő freskóknak, melyek egy nem beavatott szemnek csak egy vallási jellegű ábrázolásnak tűnik. De ennél sokkal többről van szó. A Composanto szentsége teljességben ragyog, mert Zsolt felszabadította a helyet, miután felfedezte micsoda jelentőséggel bíró ábrázolások vannak itt. Megtekintjük még Battistero Keresztelőkápolnát és a Santa Maria Assunta Katedrálist, és lehetőség van még a Ferde Torony megtekintésére is. Samu Zsolt és Németh Rita, valamint Zsolt Hazaérkezett Tanítványai tartanak előadást a Beavatás útjáról Kőszegen, majd a Megvilágosodás útjáról a Katedrálisban. Vezetésük által közös meditáció is a program része a Katedrális körüli téren. Az út során együtt lehetsz Samu Zsolttal és feleségével Ritával és a Hazaérkezett Tanítványokkal, akiktől kérdezhetsz az útról, az Otthonról, a Végső Valóság megtapasztalásáról.
A tervezett program:
2018. október 20.: Találkozás Budapesten a Hősök Terénél. 05:30-kor utastalálkozó, indulás 06:00-kor.
Érkezés Kőszegre, találkozó 09:00-kor, program, a Főtéren.
11 órakor továbbutazás Grazon keresztül Viareggio-ba Olaszországba, érkezése az esti órákban, a szállás elfoglalása.
2018. október 21.: Indulás reggeli után a szállodából, elutazás Pisaba a Csodák Teréhez. Battistero Keresztelőkápolnat és Composanto temetőt és Santa Maria Assunta Katedrális megtekintése, igény esetén a Ferde Torony meglátogatása, szabad idő.
Fakultatív ebéd a környéken (kb. 20 EUR/fő). Délután visszautazás Viareggio-ba, fakultatív vacsora a szállodában vagy a környékén (kb. 15 EUR/fő).
2018. október 22.: reggeli után hazautazás Budapestre.
Utazás: autóbusszal, 2 gyakorlott sofőrrel.
Szállás: Hotel Stella D’Italia 3*
Ellátás: reggeli, igény esetén ebéd/vacsora
Részvételi díj minimum 32 fő esetén: 71.800 Ft/fő, mely tartalmazza a buszköltséget és a 2 éjszaka szállást reggelivel, Samu Zsolt és Hazaérkezett Tanítványok általi vezetést és előadásokat.
A résztvételi díj arányosan csökken több fő esetén.
Pisai belépőjegyek (tájékoztató jelleggel, hivatalos oldal: https://www.opapisa.it/en/tickets/prices/)
Ferde torony: 18 € (Katedrálissal)
Elérhető helyek száma még 12 fő.
Jelentkezési csak felnőttek részére, határidő október 15. az utazási díjak teljes kifizetésével. Jelentkezni lehet: megnevezhetetlenszervezes@gmail.hu címen.
Szeretettel várunk: Megnevezhetetlen Tanítványai
Elérhetőségek:
FACEBOOK oldalak:
• “A Megnevezhetetlen tanítványai”
○ Link: ( https://www.facebook.com/groups/csendmelyseg/ )
• “A Megnevezhetetlen tanítványai Hirdető oldal”
○ Link: (https://www.facebook.com/A-Megnevezhetetlen-tan%C3%ADtv%C3%A1nyai-hirdet%C5%91-206037813388029/ )
• “A Megnevezhetetlen tanítványai Idézetek oldal”
○Link: https://www.facebook.com/groups/220175945364287/?ref=bookmarks)
• “Csendmélység” honlap
○ Link: ( http://csendules.hu/ )