Találkozzunk Tatabányán szeptember 15-én!

Szeretettel várunk Téged szeptember 15.-én a tatabányai Turulvölgye Ezotér Fesztiválra, ahol személyesen találkozhatsz Samu Zsolt Igaz Örök Valóságot (Megvilágosodást) elért magyar Megnevezhetetlen Megvalósult Tanítványaival.
Helyszín: Turulvölgye Ezotér fesztivál, Tatabánya Múzeum, 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.
Időpont: 2018.09.15. 11-12 óráig
Zsolt 10 év alatt vezető nélkül, egyedül jutott el a Felébredés után a Végső Valóság (Megvilágosodás) megtapasztalásába. Saját tapasztalataira épülő, egyedülálló vezetési technikája által az elmúlt 3 hónap alatt 69 kereső jutott el a Végső Valóság megtapasztalásába Magyarországon – 12 évestől a 72 évesig minden korosztály. Ezen a 69 emberen keresztül létrejött az Egy tudatmezője itt Magyarországon.
Samu Zsolt nem tartja magát még gurunak sem, ezzel sem azonosul – a Megnevezhetetlen jelzővel ‘definiálja’ magát -, ugyanakkor képességei azt mutatják, hogy Ő egy Karana guru. A Karana guru igen ritka, és csak az ilyen szintű megvalósultak képesek arra, amire Ő is.
“Karana guru: aki képes megadományozni annak a képességével, hogy eggyé válj az Örök Abszolúttal. Aki képes végrehajtani az ember istenséggé való átalakulását.” Sri Saileela
Zsolt a Felébredéshez vezető legrövidebb utat mutatja meg a Keresőknek, ami bárki számára elérhető, aki az Igazságot Keresi.
Kedves Kereső,
Ha már régóta keresed a boldogságot, de nem leled, és mindig végül csak a hiány marad, akkor itt az ideje, hogy végre máshol keress… Keress ott, ahol tényleg az Igaz, Élő, Valódi Boldogság fakad. Most azt kérdezed: Hol van ez hely? A kérdésedre válaszom, hogy itt van most is, csak nem látod, mert az, aminek hiszed magad, eltakarja előled. A Valódi Igaz Boldogság a Te Igaz Önmagadban van, a Lelked Forrásában, az Egyben. Amennyiben úgy érzed, hogy a Lelked Igazi Otthonának hívószava Téged is megérintett e sorok olvasása során, akkor gyere és találkozz velünk személyesen, akik már Hazaérkeztünk.
Az Otthonról , a Végső Örök Valóságról, Samu Zsolt spirituális forradalmáról előadást tart Bak Hajnalka és Márton Ferenc.
Könyvvásárlás egész nap: Samu Zsolt: Aranylövés AZ Elmének, és Aranylövés AZ Elmének 2. – Menny és Pokol az Utamon
Csendmélység medál vásárlási lehetőség egész nap.
Megnevezhetetlen és Tanítványai
Elérhetőség: Facebook Megnevezhetetlen Tanítványai csoport, www.csendules.hu, www.megnevezhetetlen.hu