Lélekszabadság tábor 2019.02.16-20. Kőszeg

Életed legfontosabb és egyetlen valóban igaz mozzanata előtt állsz.

Talán fel sem fogod ezt, mert már annyi idő óta keresel, hiábavalóan, az elme foglyaként és annak elképzeléseihez ragaszkodsz.

Ha már megcsömörlöttél az állandó rángatástól, mókuskeréktől és valóban szeretnéd megtapasztalni az Igazságot Önmagadról és a világról, akkor ez a tábor egyedülálló lehetőség erre, melyet sehol máshol nem találsz.

Ha már rádöbbentél, hogy egyedül nem tudod megcsinálni és feladod, hogy te valaha, valaki is voltál, egy szerep, egy személy, és a reményét is feladod, hogy ettől megszabadulhatsz, a lélek akkor megszabadul és feltárul saját, örök természete.

A valódi csoda az, amikor a lélek megszabadulván a személy és az elme béklyójából megtapasztalja Önnön természetét, az örök boldogságot és azt, hogy eggyé válik forrásával, az Otthonnal, amely Ő maga.

A táborban Samu Zsolt személyesen vezeti el a lelket valódi Otthonába a legrövidebb úton. Ezt az utat Zsolt egyedül, tíz év alatt tette meg, szenvedések közepette. Ez minden lélek útja. Ettől szabadít meg ő és emel föl oda, ahová minden lélek vágyik.

Te, a lélek is ezt keresed és mindig is ezt kerested. Ha rá tudod bízni magad Zsolt kegyelmére alázattal leborulva, akkor itt a helyed! Ezt a szabadulást kerested mindvégig!

Készen állsz a valódi csodára? Felkészültél arra, hogy ezt megtapasztald? Ha igen, akkor várjuk szeretettel jelentkezésedet!

Csak csoporttagjaink számára elérhető vagy azoknak, akik voltak már legalább egy táborban vagy előadásunkon. Hazaérkezettek is jöhetnek.

A tábor díja: 100.000 Ft/fő/5 nap
Szállás: 5100+IFA/fő 2 ágyas szobában
4600+IFA/fő 3 ágyas szobában
Étkezés: 1600/fő reggeli
2000 Ft/fő ebéd
2000 Ft/fő vacsora

https://www.facebook.com/events/717677991923096/