Medál

Szeretném felhívni a figyelmed egy nem mindennapi segítségnyújtásra, amely az Igazságot képviseli a világban. A Talizmán valójában egy ékszer, amit magadon viselve hozzájárul lelked tisztaságához. A medál Samu Zsolt megvalósult tiszta, világon túli energiáját közvetíti. A medál és a Látó EGY, nincs köztük semmilyen különbség.
A medál az örök Látó nyugalma, békéje, áldása, kegyelme, csendje és szeretete figyelme, jelenléte és a szent szellem megtestesülése, ami segíteni fog Téged abban, hogy biztonságban haladj az utadon. Segíteni fog abban hogy tiszta állapotodban időzz. Mindig a kegyelmében leszel, mert mindig veled lesz. Isten így ölt alakot a forma világában.

A Talizmán létrejötte Rebeka nevű kislányomtól indul, aki egy vizsga stressz félelmét átélve kérlelt: “Apa, csináltass nekem egy medált a Csendmélység logójából, hogy mindig velem légy és segítsen engem, ha félek dolgozatírásnál.”
Anyaga ezüst. Az írisz anyaga Lápisz lazuli, amit sok kultúrában szent kőnek tudtak.

Méretek : ~ 925%-es sterling “tömör” ezüst medál ~ 30mm széles
~ 10mm-es lápisz lazuli drágakő a végtelen jellel, melynek anyaga ezüst.

Elkészítés minimum egy, maximum 1,5 hónap a megrendeléstől a kézhezvételig, mivel egyedi gyártásban készül. Minden medált díszdobozban szállítunk. A medált a tulajdonosán kívül senki más ne érintse meg! 

Lápisz lazuli hatásai : Összekapcsol a belső bőséggel. Segít észrevenni a jelen környezet értékeit, az élet örömeit és megélni azokat. Buddha kőnek is tartják. A benne lévő piriteket a bőség bevonzójaként is ismerik. A lápisz lazuli egy nagyon erős védelmi kő, mely szinte ellenállhatatlan fallal veszi körbe a viselőjét és csak a jót és a semlegest engedi be. Növeli az ellenálló képességet és emiatt immunerősítőnek is tartják. Segíti a társkapcsolatokat, nyugtató hatású ásvány. Növeli az objektivitást, ítélkezés mentességet és a belső érzések tiszta átlátását. Növeli az életörömöt és a jelen pillanat elfogadását. Erősíti a szemet és összefonódik a belső bölcsességgel. Hozzá tartoznak a torok és harmadik szem csakrák, a csecsemőmirigy. Elemei a Víz és a Föld.

Megrendelni a itt lehet.