Csoportjaink

Már régóta foglalkoztat, ki is vagy valójában? Érdekel az igazság a világgal kapcsolatban? Foglalkoztat a megvilágosodás? Nem csak a filozófia érdekel, hanem az életben is meg akarod valósítani? Csak rajtad áll. Ha csatlakozol közösségünkhöz, első kézből kapsz tapasztalati útmutatókat arra, hogyan indulj el ezen az úton. Számos hazaérkezett segít emlékeztetni téged arra, mi az, ami valójában vagy és megtisztítani téged attól, ami nem. Ha ezt az utat járod, megváltozik az életed. Kitartás és bátorság is kell hozzá részedről és elköteleződés, az Egy igazság iránt. Ha úgy érzed, neked szól ez a leírás, kérjük, először olvasd el Samu Zsolt könyveit: Aranylövés AZ elmének 1-2. A könyveket megrendelheted itt: www.csendules.hu/megrendeles.

Több csoportunk van a Facebookon:

Az Élő lelki szolgálat az Igazságban nyitott, ingyenes csoport, bárki csatlakozhat, aki megélte a lélek valódi természetét. Ehhez egy Youtube-adás nyújt segítséget.

Az Igazság hangja Facebook csoport olyan érdeklődőknek való, akik szeretnének hallani az igazságról, de még nem akarnak elköteleződni, vagy egyedül szeretnének menni az úton.  Ebben csoportban Samu Zsolt videók sorozatában mesél az útról, sehol máshol nem hallható részletességgel, felbecsülhetetlen segítséget nyújtva ezáltal a keresőknek. A csoport tagdíjas.

A Megnevezhetetlen Tanítványai megvalósulás akadémiája Facebook oldalunk zárt csoport. Ezen a felületen tanítanak napi szinten Samu Zsolt és hazaérkezett tanítványai. Amennyiben felébredt benned a vágy a hazaérkezésre kérlek, regisztrálj: http://csendules.hu/kapcsolat/jelentkezes-csoportba/ 

Ha már regisztráltál, akkor lépj be a Megnevezhetetlen tanítványai megvalósulás akadémia Facebook oldalra. A tanítványi oldalra való bekerülés csak átmeneti, rövid ismerkedésre  ad lehetőséget, egy hét után, ha nem válsz tagunkká, és nem regisztrálsz tagfelvételre, ki fogsz kerülni a rendszerből, illetve a felkészítés, tanítás, hazavezetés mind csak a tagok számára elérhetőek.

A jelentkezés folyamata és hazavezetéshez illetve tanítványi csoportokba való bekerülés folyamata

  1. Jelentkeznie kell a keresőnek a Megnevezhetetlen tanítványai Facebook oldalra. Kérdésekre válaszolva kerülhet be.
  2. Rendelje meg és olvassa el Samu Zsolt mindkét könyvét, hogy tudja, miről van itt szó
  3. http://csendules.hu/kapcsolat/jelentkezes-csoportba/ linken regisztráljon és jelentkezzen a csoportba
  4. Be kell fizetnie a tagdíjat, erről bővebb információt jelentkezés után küldünk
  5. Ezután bekerül a csoportba és a megfelelő chat(ek)be, mint új tag. Itt történik a hazavezetésre való felkészítés.

A hazavezetés a Megnevezhetetlen döntése alapján történhet meg, azt kérni vagy követelni nem lehet, az senkinek nem “jár”. Csak önmegadással és alázattal, szolgálattal, a megfelelő önmunka elvégzésével lehet alkalmassá válni rá.