Videók

A Megnevezhetetlen több, mint 700 videót és hanganyagot készített az évek során. A videók a felébredés részleteiről szólnak – úgy, ahogyan erről sehol máshol nem lehet hallani. Ezeket folyamatosan dolgozzuk fel és bocsájtjuk a keresők és a hazavezetettek rendelkezésére. A videók egy része a Csendmélység YouTube videó csatornán megtalálható.
Ezen kívül megnyitottuk a Megnevezhetetlen videótárat, ahol regisztráció után további több száz videó áll rendelkezésére a hazaindulni vágyóknak és hazaérkezetteknek egyaránt, hogy segítse őket az úton. A videótár teljes terjedelmében kizárólag A Megnevezhetetlen tanítványai Facebook csoport tagjai számára elérhető.
A YouTube oldalon található videók változtatás nélkül megoszthatók. Az összes videó szerzői jogilag védett, a Depth of Silence Samu Zsolt (www.csendules.hu) és a Csendmélység Egyesület tulajdona. A videókat csak magáncélra lehet használni, kereskedelmi célú forgalmazásuk tilos. A videókat letölteni, másolni, egyéb módon felhasználni vagy közzétenni tilos.
Ha a videók megérintettek, vagy elindítottak valamit benned, keress meg minket a Megnevezhetetlen tanítványai Facebook csoportban!