Programok

Elvonulások

A csepregi központban Zsolt rendszeresen tart elvonulásokat indulók és hazaérkezettek számára egyaránt, 2019-től csak csoporttagok részére. Ezek időpontjáról a Hírek menüpont alatt az Eseményeknél lehet tájékozódni. Jelentkezés a Kapcsolat – Jelentkezés elvonulásra menüpontban.

Előadások

Hamarosan elindulnak a Megnevezhetetlen tanítványainak előadásai, amelyek mindenki számára nyitottak. Ezek időpontjáról a Hírek menüpont alatt az Eseményeknél lehet tájékozódni. Jelentkezés a Kapcsolat – Jelentkezés előadásra menüpontban. Fesztiválokon, egyéb helyeken is jelen vagyunk.

Zarándoklatok

Szervezünk zarándokutakat is Kőszegre, Zsolt beavatásának helyszínére, valamint Pisába, ahol a megvilágosodás van felfestve a falakra. Ez a freskó olyan erejű, hogy mindenkire hatással van, az indulókra és hazaérkezettekre egyaránt. A program nyitott, mindenki számára elérhető. Részletekről a Hírek menüpont alatt az Eseményeknél lehet tájékozódni.

A Beavatás útjának leírása – A kőszegi beavatás útja – Samu Zsolt nyomában

Három napos Zarándok útra invitálunk, ahol a hazaérkezettek és tanítványok jelenlétében és kíséretével két helyszínen is az Igazsággal találkozhatsz, melynek mély, átformáló ereje van. Senki nem jött még úgy haza erről az útról, ahogy elindult.

Kőszegen végigjárjuk a Beavatás Útját ahol Samu Zsolt kegyelmet kapott. Első állomásunk a főtéren a Jézus Szíve Templom. Itt az Élő Szentség van jelen, ahol Isten kinyilatkoztatta magát, majd továbbmegyünk a Hősök Kapujához, ahol Zsolt megdicsőült és felemelkedett. Az Örök Kegyelemmel átitatódva két órát töltünk itt, mély hálát adva azét, hogy Zsolt által mindez értünk, mindannyiunkért megtörtént.
Ezután folytatjuk utunkat Pisa-ba, ahol másnap a Csodák terén a  Múzeumban az eredeti 13. sz.-i, majd a Campostano Temető 18. sz.-i restaurált freskóit tekintjük meg, amin a megvilágosodás útja látható. Ezek a freskók az Igazság anyagban hagyott nyomaiként hírnökként szolgálnak már majd 800 éve. Felszabadító azt látni, hogy ez a “tudás” független mindentől, ugyanaz mindig mindenütt és letűnt korok beavatottjai ezt felfestették a falakra. Egyedülálló módon itt található Európában a megvilágosodás útjának történelmi bizonyítéka, a freskókon a pokol és a menny, az egymásba nyíló dimenziók, a Legfelsőbb Úr ábrázolásai egységes keretet adnak a teljes útnak, ami egyben a beavatás lényünk magasztos  teljességébe, mely minden lélek legfőbb vágya. Mindezeken a szinteken észrevétlenül suhan át a lélek a hazavezetés során. Megtekintjük még  a Santa Maria Assunta Katedrálist és a Battistero Keresztelőkápolnát ahol tanúi lehetünk a pompa és szerénység kettősségének, annak hogy semmire sincs szükség ahhoz, hogy Isten színe elé lépj. Lehetőség van még a Ferde Torony megtekintésére is.
Az út során a Tanítványok  tartanak előadást a Beavatás útjáról Kőszegen, majd a Megvilágosodás útjáról a Katedrálisban. Vezetésük által közös meditáció is a program része a Katedrális körüli téren.  Ezt a túrát évente, illetve igény szerint szervezzük, a következő tervezett út majd a programok között fog szerepelni.
Várunk Szeretettel!