Aranylövés AZ Elmének 1. postaköltséggel

3 850 Ft

Aranylövés AZ Elmének 1.

Kategória:

Leírás

Ez a mű eredetileg egy internetes blognak indult, melyben Samu Zsolt osztotta meg felébredési élményeit ismerőseivel. A mű végleges tartalmát három év alatt „termelte ki” a keresők kíváncsisága Zsolt irányában. Egyik alkalommal, mikor nem érkezett semmiféle visszajelzés a friss felébredési élményekre, Zsolt megkérdezte barátait, mi ennek az oka. Azt gondolta, annyira rossz, amit írt, hogy elriasztotta olvasóit. De, mint később kiderült, szó sem volt erről, csupán lélegzetvisszafojtva várták a folytatást. A beszámolók szerint az olvasottak nem az elme szintjén hatottak, nem kérdéseket generáltak, mint azt korábban megszokták. Volt, aki sírni kezdett. Volt, aki magából kitörni akaró energiáról számolt be, sőt, olyanok is voltak, akik egyszerűen meg sem tudtak szólalni. Eme előzmények, valamint a sorozatos győzködés hatására megszületett a döntés, íródjon egy könyv, melyben benne van a teljes felébredési folyamat, és megfelelő mennyiségű magyarázat is hozzá. A célunk az volt, hogy a leghétköznapibb stílusban, az egyszerűségre törekedve osszuk meg mindazt, amit méltónak találtunk rá.

Bővebben:

http://csendules.hu/aranyloves/

A megrendelést nem futár, hanem “rendes” postás kézbesíti postakész buborékos borítékba becsomagolva. Utánvéttel nem postázunk. A fizetés átutalással történik vagy bármely OTP fiókban is befizethető az összeg, de ebben az esetben a készpénz befizetés banki díja a megrendelőt terheli.

FONTOS! KÜLFÖLDI MEGRENDELÉS ESETÉN EURO-BAN KELL FIZETNI, EZÉRT KÉRJÜK, HOGY VÁRJA MEG AZT A VISSZAIGAZOLÓ E-MAIL-T, AMELYBEN MEGADJUK, HOGY PONTOSAN MEKKORA ÖSSZEGET KÉRÜNK ÁTUTALNI, UGYANIS EZ ORSZÁGTÓL FÜGGŐEN VÁLTOZÓ!