Aranylövés AZ elmének 2.- Menny és pokol az utamon postaköltséggel

3 350 Ft

Kategória:

Leírás

Elkészült az Aranylövés AZ elmének című könyv folytatása. A könyvben azok a találkozások és küzdelmek vannak leírva, amelyekkel Zsolt az útja során szembesült, az alsó és felső régiókban egyaránt. Úgy, ahogy sehogyan máshol… A könyv felbecsülhetetlen érték az úton lévő keresők számára, mivel ilyen részletességgel és tisztasággal erről a témáról sehol nem lehetett olvasni egészen idáig.

A könyv nagyon értékes és hasznos üzeneteket, útravalókat tartalmaz a felébredés útját járók számára, de azok számára is nagyon élvezetes, akik csak érdeklődnek a téma iránt, mivel nagyon egyszerű és ütős stílusban íródott, akárcsak Zsolt első könyve. a könyv az Aranylövés AZ elmének folytatása, de önálló könyvként is olvasható.

Bővebben:

http://csendules.hu/aranyloves-2/

A megrendelést nem futár, hanem “rendes” postás kézbesíti postakész buborékos borítékba becsomagolva. Utánvéttel nem postázunk. A fizetés átutalással történik vagy bármely OTP fiókban is befizethető az összeg, de ebben az esetben a készpénz befizetés banki díja a megrendelőt terheli.

FONTOS! KÜLFÖLDI MEGRENDELÉS ESETÉN EURO-BAN KELL FIZETNI, EZÉRT KÉRJÜK, HOGY VÁRJA MEG AZT A VISSZAIGAZOLÓ E-MAIL-T, AMELYBEN MEGADJUK, HOGY PONTOSAN MEKKORA ÖSSZEGET KÉRÜNK ÁTUTALNI, UGYANIS EZ ORSZÁGTÓL FÜGGŐEN VÁLTOZÓ!