Csendmélység medál postaköltséggel

37 500 Ft

Csendmélység medál

Kategória:

Leírás

Szeretném felhívni a figyelmed egy nem mindennapi segítségnyújtásra, amely az Igazságot képviseli a világban. A Talizmán valójában egy ékszer, amit magadon viselve hozzájárul lelked tisztaságához. A medál Samu Zsolt megvalósult tiszta, világon túli energiáját közvetíti. A medál és a Látó EGY, nincs köztük semmilyen különbség.

A medál az örök Látó nyugalma, békéje, áldása, kegyelme, csendje és szeretete figyelme, jelenléte és a szent szellem megtestesülése, ami segíteni fog Téged abban, hogy biztonságban haladj az utadon. Segíteni fog abban hogy tiszta állapotodban időzz. Mindig a kegyelmében leszel, mert mindig veled lesz. Isten így ölt alakot a forma világában.

Bővebben:

http://csendules.hu/mit_nyujtunk/medal/

A hazavezetésre készít fel, hazavezetés után pedig segíti az Otthonban való tartózkodást. Szívbetegeknek nem ajánlott, mivel erős szívdobogást okozhat.

A medál elkészítése 1-1,5 hónapot vesz igénybe, mivel egyedi megrendelésre készíti el az ékszerész. A megrendelést nem futár, hanem “rendes” postás kézbesíti. Utánvéttel nem postázunk. A fizetés átutalással történik vagy bármely OTP fiókban is befizethető az összeg, de ebben az esetben a készpénz befizetés banki díja a megrendelőt terheli.

FONTOS! KÜLFÖLDI MEGRENDELÉS ESETÉN EURO-BAN KELL FIZETNI, EZÉRT KÉRJÜK, HOGY VÁRJA MEG AZT A VISSZAIGAZOLÓ E-MAIL-T, AMELYBEN MEGADJUK, HOGY PONTOSAN MEKKORA ÖSSZEGET KÉRÜNK ÁTUTALNI, UGYANIS EZ ORSZÁGTÓL FÜGGŐEN VÁLTOZÓ!