Betegeknek

Kedves beteg kereső!

Ez a csoport nem foglalkozik a test gyógyításával, megjavításával, itt nem fogsz energiát kapni, nem gyógyul meg a tested a hazavezetés által, nem lesz jobb a közérzeted a hazavezetettek között.
Az általunk szervezett táborokban nem fog a tested meggyógyulni, az általunk forgalmazott könyvek, medál sem fog a test problémáin segíteni. A medált szívproblémával rendelkező embereknek nem javasoljuk, mert a medál olyan erős energiákkal rendelkezik, ami heves szívdobogást is okozhat. A medál szerepe az, hogy segíti a ráhangolódást a hazavezetéshez.

Az összes tevékenységünk, minden rendezvényünk, és általunk forgalmazott termékek a lélek felszabadítását célozzák. A felkészítés, hazavezetés és utókezelések is 100%-os embert kívánnak, a keresőnek végig kell mennie a teljes folyamaton, a hazavezetés csak akkor sikeres. A beteg ember a betegségére koncentrál; akit hazavezetünk, annak a figyelmének csak a vezetőn kell hogy legyen, mert ez a kulcsa a hazamenetelnek.

Ha valaki azon érdekből akar hazamenni, hogy meggyógyuljon, szintén nem fog sikerülni, csak a hazamenetel tiszta vágya indítja el a folyamatot, meggyógyulni a személy akar, és a személy nem fog hazamenni. Ha meg akarod gyógyítani a testedet, akkor kérlek, keress máshol segítséget. (Pl. Bruno Gröning csoportok).

Ha a lelked haza vágyik, akkor jó helyen jársz. Mi csak egy valós gyógyulást ismerünk, a felébredést és a hazaérkezést a végső valóságba. A csoport tanítói a következő gondolatokkal adnak útmutatást azoknak, akik a megvilágosodás általi gyógyulásban reménykednek:
“Lehet, hogy az életedben az elsődleges, hogy meggyógyulj ,de akinek most ez a legfontosabb, az e az akire érdemes figyelned és hallgatnod? Ennek a kérdésnek kellene inkább elsődlegesnek lennie benned, hogy lásd mi az ami valóban fontos, és mi nem az. Meg szeretnél gyógyulni, tehát ezek szerint van arról tudomásod, hogy beteg vagy. Akkor ezek szerint nem csak beteg vagy, hanem még van egy tanúja annak, hogy beteg vagy? Vajon beteg lett e most a tanúja annak, hogy beteg vagy, betegségére gondolsz, és azzal azonosulsz? Létezne e betegséged, ha eltűnne azonnal most az összes gondolatod, emléked? Tudsz e arról teljesen üres állapotban, hogy ki az aki most beteg? Ha minden pillanatod így telne, lett volna e valaha betegséged, vagy lesz e egyáltalán? Még a fájdalom is csak érzet, de nem lenne senki, akinek fájna, vagy betegséghez kapcsolná. Akkor most beteg vagy tényleg, vagy csak gondolod magad annak? Ébredj rá arra, mi a valós, és mi nem az. Ez a legfontosabb, amit most neked elmondhatunk, és amit magadért megtehetsz. Mi a lélekkel foglalkozunk, hazavezetjük. A lélek nem beteg, így mi nem ismerünk gyógyítást sem. A lélek hazavezetéséhez annyira egészséges test szükséges, ami ezt a folyamatot el tudja viselni és amíg fel nem hagysz azzal, hogy betegségre figyelsz és akadályozod a lelked hazajutását, addig mi sem tehetünk semmit.”