Csoport szabályzat

Beleegyező tagnyilatkozat  
Csendmélység / Megnevezhetetlen Tanítványai

Tudomásul veszem, hogy a Megnevezhetetlen és tanítványai csoport és Samu Zsolt tanítása a felébredésről szól és a célja ennek megtapasztalása, nem csupán elméleti oktatás.
Tudomásul veszem, hogy az Aranylövés AZ elmének és Aranylövés AZ elmének 2. – Menny és pokol az utamon című könyvekben leírtak velem is megtörténhetnek. Ha ez megesik, semmilyen reklamációval nem élhetek Zsolt felé. Tudomásul veszem, hogy a felébredési folyamat nem visszafordítható, és kijelentem, hogy felelősségem teljes tudatában vágok ebbe bele.
Tudomásul veszem, hogy a felébredés a személy megszűnéséről szól. Tudomásul veszem, hogy itt a személy, a test-elme gyógyítása, rezgésszintjének emelése, javítása, képzése, valamint szeretet adása, küldése, áldás osztása nem történik. Tudomásul veszem, hogy ez nem egy átlagos tanfolyam vagy spirituális módszer, amit kipróbálva élményekhez lehet jutni. Tudomásul veszem, hogy a csoportnak nem célja különleges képességek kifejlesztése, más dimenziók megismerése, fénylényekkel való kommunikáció, gyógyítás, teremtés, pozitív érzések hajszolása és hasonlók.
Tudomásul veszem, hogy Zsoltnak joga van egyéni szempontok alapján kiválasztani a tanítványait és azokat, akit hazavezet. Tudomásul veszem, hogy a tanításra semmilyen jogot nem formálhatok, Zsolttól semmit nem követelhetek. Tudomásul veszem, hogy Zsolt követelményeket támaszthat a tanítványai felé (például hogy elolvassák a könyvét, rendszeresen gyakoroljanak, tagdíjat fizessenek, stb.).
Tudomásul veszem, hogy a felébredési folyamat során kellemetlen tapasztalatokban is lesz részem. Tudomásul veszem, hogy a Végső elérése csak Istent és a nemlétet meghaladva lehetséges, ezeket a fázisokat a könyvben elolvastam és megértettem. Tudomásul veszem, hogy Zsolt jelenlétében vagy attól függetlenül bármikor lehet részem olyan tapasztalásban, ami a teljes világképemet és/vagy a személyiségem egy részét lerombolja.
Tudomásul veszem, hogy a tudatosságomban bekövetkező változások fizikai valóságomban, egészségi állapotomban, lelkiállapotomban változásokat okozhatnak. Tudomásul veszem, hogy a Felébredés folyamatában különböző testi tüneteim, szokatlan érzeteim, fájdalmaim lehetnek. Tudomásul veszem, hogy minden testi tünet, bármilyen  elmeállapot az utam része. Ha szükségét érzem, orvoshoz fordulok. Semmilyen felelősséget nem hárítok Samu Zsoltra vagy a Csendmélységre, gyógyítást nem várok el.
Tudomásul veszem, hogy a Csendülések, Táborok, online beszélgetések illetve a csoport promóciós anyagainak készítése alkalmával fénykép- és videó felvételek, hanganyagok, írásos jegyeztek készülhetnek, melyeken szerepelhetek. Beleegyezem a felvételek elkészítésébe. Tudomásul veszem, hogy ezen felvételek, hanganyagok, írásos anyagok a Csendmélység (Depth of Silence Samu Zsolt) tulajdonát képezik.
Tudomásul veszem a havi tagdíj kötelezettséget, amit minden hónapban a határidő szerint befizetek, tudomásul veszem hogy a csoporttal való kommunikáció miatt szükség van arra, hogy megadjam az email címemet, a Facebook azonosítómat.
A zárt csoport(ok)ból, ami(k)nek tagja vagyok, semmit semmilyen formában nem másolok ki, nem adok tovább, nem hozok nyilvánosságra. Ez vonatkozik a Samu Zsolt által elmondottakra, leírtakra, vagy bármilyen formában elhangzott, bemutatott, közzétett, megosztott anyagokra, valamint a csoportban részt vevő bármely tag vagy adminisztrátor által közzétett, elhangzott vagy megosztott információkra, anyagokra és személyes közlésekre, beszámolókra. Ezeket a csoportból semmilyen formában – sem írásban, sem elektronikus másolatban (képernyőmentéssel, másolással, programmal vagy egyéb módon) nem másolom ki és nem tárolom, nem küldöm el senkinek és nem hozom nyilvánosságra.
Tiszteletben tartom a csoport többi tagjának személyiségi jogait, és a velem megosztott információkkal semmilyen formában nem élek vissza. Tudomásul veszem, hogy a Csendmélység (Depth of Silence Samu Zsolt és Samu Zsolt) tulajdonát képező anyagok másolása szerzői jogon alapuló jogi következményeket von maga után. Tudomásul veszem, hogy a csoport tagjainak személyiségi jogait sértő tevékenység jogi következményeket von maga után.
A fenti szabályokat betartom. Tudomásul veszem, hogy a szabályok megszegése esetén a csoporttagságom azonnali hatállyal megszűnik és panasztételre, valamint jogi vitára ezzel kapcsolatban nincs lehetőségem.
A fent leírtakat elfogadom és teljes mértékben elfogadom Samu Zsoltot vezetőmnek az utamon. Zsolt utasításait feltétel nélkül elfogadom. Tisztában vagyok vele, hogy csupán akkor érhetem el célomat, ha a felébredésnek mindent alárendelek és Istennek mindent átadok.

Tudomásul veszem, hogy a csoportban alkalmazott módszereket, technikákat nem alkalmazhatom sem a csoporton belüli, sem azon kívüli személyeken. Ezek a módszerek Samu Zsolt tíz éves tapasztalatára épülnek és kizárólag a hazavezetésre és az arra való felkészítésre szolgálnak és Samu Zsolt szellemi tulajdonát képezik. Hétköznapi emberek számára ezen módszerek következményei nem láthatók előre, mivel a személyiség teljes összeomlását okozhatják, ezért másokon való alkalmazása szigorúan tilos! Amennyiben mégis alkalmazom ezeket a módszereket, azok felelőssége kizárólag engem terhel és azt Samu Zsoltra vagy a Csendmélység Egyesületre nem háríthatom, mivel nem kaptam az alkalmazásra engedélyt.

A csoport Egyesületi formában működik, a regisztrációval és a tagdíj befizetésével minden jelentkező Csendmélység Egyesületi taggá válik. A Csendmélység Egyesületről itt találhatsz meg minden információt: https://csendules.hu/kapcsolat/tamogatas.