Előadás szabályzat

Tudomásul veszem, hogy az előadás a felébredésről szól és a célja ennek megtapasztalása, nem csupán elméleti oktatás. Tudomásul veszem, hogy a felébredés a személy megszűnéséről szól. Az előadáson KIZÁRÓLAG hazavezetéssel foglalkozunk; azaz valódi önmagad megélésével (ami nem a személy). Személyes problémákkal, ügyekkel NEM foglalkozunk! Az előadás csak komoly, elkötelezett keresőknek való, akik szeretnének megtapasztalás útján hazaérkezni a Valódi Egy Otthonba. Azoknak, akik hajlandóak mindenről lemondani a legnagyobb cél érdekében, ami az igazság.
Tudomásul veszem, hogy itt a személy, a test-elme gyógyítása, rezgésszintjének emelése, javítása, képzése, valamint szeretet adása, küldése, áldás osztása, tudás átadása, filozofálgatás, varázslás, képességek fejlesztése, stb. nem történik. Tudomásul veszem, hogy ez nem egy átlagos tanfolyam vagy spirituális módszer, amit kipróbálva élményekhez lehet jutni. Tudomásul veszem, hogy az előadásnak nem célja különleges képességek kifejlesztése, más dimenziók megismerése, fénylényekkel való kommunikáció, gyógyítás, teremtés, pozitív érzések hajszolása és hasonlók. Ez nem továbbképzés vagy spirituális iskola, valamint nem társas összejövetelre szolgáló esemény.
Tudomásul veszem, hogy az Aranylövés AZ elmének és az Aranylövés AZ elmének 2. – Menny és pokol az utamon című könyvekben leírtak velem is megtörténhetnek. Ha ez megesik, semmilyen reklamációval nem élhetek Samu Zsolt vagy tanítványai felé. Tudomásul veszem, hogy a felébredési folyamat nem visszafordítható, és kijelentem, hogy felelősségem teljes tudatában vágok ebbe bele. Tudomásul veszem, hogy a felébredési folyamat során kellemetlen tapasztalatokban is lesz részem. Tudomásul veszem, hogy a Végső elérése csak Istent és a nemlétet meghaladva lehetséges, ezeket a fázisokat a könyvben elolvastam és megértettem. Tudomásul veszem, hogy Samu Zsolt vagy tanítványai jelenlétében vagy attól függetlenül bármikor lehet részem olyan tapasztalásban, ami a teljes világképemet és/vagy a személyiségem egy részét lerombolja.
Tudomásul veszem, hogy Samu Zsoltnak joga van egyéni szempontok alapján kiválasztani a tanítványait és azokat, akit hazavezet. Tudomásul veszem, hogy a tanításra semmilyen jogot nem formálhatok, Samu Zsolttól semmit nem követelhetek. Tudomásul veszem, hogy Samu Zsolt követelményeket támaszthat a tanítványai felé.
Tudomásul veszem, hogy a tudatosságomban bekövetkező változások fizikai valóságomban, egészségi állapotomban változásokat okozhatnak. Tudomásul veszem, hogy az önátadás, felébredés folyamatában különböző testi tüneteim, szokatlan érzeteim, fájdalmaim lehetnek. A programon saját felelősségre veszek részt.
Tudomásul veszem, hogy minden testi tünet, bármilyen elmeállapot az utam része. Ha szükségét érzem, orvoshoz fordulok. Semmilyen felelősséget nem hárítok Samu Zsoltra, tanítványaira, az Egyesületre vagy a Csendmélységre; gyógyítást nem várok el. A várható tudati változásokat az Aranylövés AZ elmének és az Aranylövés AZ elmének 2. – Menny és pokol az utamon című könyvekből megismertem.
Samu Zsolt és tanítványai utasításait feltétel nélkül elfogadom. Tisztában vagyok vele, hogy csupán akkor érhetem el célomat, ha a felébredésnek mindent alárendelek és Istennek mindent átadok. A fent leírtakat és Samu Zsoltot vezetőmnek az utamon teljes mértékben elfogadom.
Tudomásul veszem, hogy jelentkezésem elbírálásra kerül (egészségi, alkalmassági és egyéb szempontok alapján), tehát a jelentkezés önmagában még nem biztosítja számomra a részvételt.
Az elvonuláson felvételt (hang vagy videó) nem készítek, személyes információkat még név nélkül sem adok tovább, nem hozok nyilvánosságra. Ez vonatkozik a Samu Zsolt által elmondottakra, leírtakra, vagy bármilyen formában elhangzott, bemutatott, közzétett, megosztott anyagokra, valamint az elvonuláson részt vevő bármely egyén által közzétett, elhangzott vagy megosztott információkra, anyagokra és személyes közlésekre, beszámolókra.
Tiszteletben tartom a csoport többi tagjának személyiségi jogait, és a velem megosztott információkkal semmilyen formában nem élek vissza. Tudomásul veszem, hogy a Csendmélység (Depth of Silence Samu Zsolt, Csendmélység Egyesület és Samu Zsolt) tulajdonát képező anyagok másolása szerzői jogon alapuló jogi következményeket von maga után. Tudomásul veszem, hogy a csoport tagjainak személyiségi jogait sértő tevékenység jogi következményeket von maga után.
Komoly pszichiátriai rendellenességben vagy súlyos betegségben szenvedő személyek, illetve várandós nők nem vehetnek részt az előadáson. Az előadás ideje alatt a tudatmódosító szerek használata tilos (kábítószerek). Az orvosi előírás alapján szedett gyógyszerekről nyilatkozni kell. Amennyiben egészségi, illetve pszichés állapotommal kapcsolatban valótlant állítok, az ebből eredő problémákért a Csendmélység illetve Samu Zsolt felelősséget nem vállal.

Az előadásokon fenntartjuk a jogot ülésrend alkalmazására. A kijelölt helyet elhagyni nem szabad, az előadókhoz előadás közben odamenni nem lehet. A szünetekben kérjük az előadóknak biztosítani a pihenési lehetőséget, kérdéseket csak az arra kijelölt időszakban lehet feltenni.