Elvonulás szabályzat

Tudomásul veszem, hogy az elvonulás felébredésről szól és a célja ennek megtapasztalása, nem csupán elméleti oktatás. Tudomásul veszem, hogy a felébredés a személy megszűnéséről szól. Az elvonuláson KIZÁRÓLAG hazavezetéssel foglalkozunk; azaz valódi önmagad megélésével (ami nem a személy). Személyes problémákkal, ügyekkel NEM foglalkozunk! A tábor csak komoly, elkötelezett keresőknek való, akik szeretnének megtapasztalás útján hazaérkezni a Valódi Egy Otthonba. Azoknak, akik hajlandóak mindenről lemondani a legnagyobb cél érdekében, ami az igazság.
Tudomásul veszem, hogy itt NEM történik a személy, a test-elme gyógyítása, rezgésszintjének emelése, javítása, képzése, valamint szeretet adása, küldése, áldás osztása, tudás átadása, filozofálgatás, varázslás, képességek fejlesztése, stb. Tudomásul veszem, hogy ez nem egy átlagos tanfolyam vagy spirituális módszer, amit kipróbálva élményekhez lehet jutni. Tudomásul veszem, hogy a csoportnak nem célja különleges képességek kifejlesztése, más dimenziók megismerése, fénylényekkel való kommunikáció, gyógyítás, teremtés, pozitív érzések hajszolása és hasonlók. Ez nem továbbképzés vagy spirituális iskola, valamint nem társas összejövetelre szolgáló esemény.
Tudomásul veszem, hogy az Aranylövés AZ elmének és az Aranylövés AZ elmének 2. – Menny és pokol az utamon című könyvekben leírtak velem is megtörténhetnek. Ha ez megesik, semmilyen reklamációval nem élhetek Zsolt felé. Tudomásul veszem, hogy a felébredési folyamat nem visszafordítható, és kijelentem, hogy felelősségem teljes tudatában vágok ebbe bele. Tudomásul veszem, hogy a felébredési folyamat során kellemetlen tapasztalatokban is lesz részem. Tudomásul veszem, hogy a Végső elérése csak Istent és a nemlétet meghaladva lehetséges, ezeket a fázisokat a könyvben elolvastam és megértettem. Tudomásul veszem, hogy Zsolt jelenlétében vagy attól függetlenül bármikor lehet részem olyan tapasztalásban, ami a teljes világképemet és/vagy a személyiségem egy részét lerombolja.
Tudomásul veszem, hogy Samu Zsoltnak joga van egyéni szempontok alapján kiválasztani a tanítványait és azokat, akit hazavezet. Tudomásul veszem, hogy a tanításra semmilyen jogot nem formálhatok, Zsolttól semmit nem követelhetek. Tudomásul veszem, hogy Samu Zsolt követelményeket támaszthat a tanítványai felé.
Tudomásul veszem, hogy a tudatosságomban bekövetkező változások fizikai valóságomban, egészségi állapotomban változásokat okozhatnak. Tudomásul veszem, hogy az önátadás, felébredés folyamatában különböző testi tüneteim, szokatlan érzeteim, fájdalmaim lehetnek. A programon saját felelősségre veszek részt.
Tudomásul veszem, hogy minden testi tünet, bármilyen elmeállapot az utam része. Ha szükségét érzem, orvoshoz fordulok. Semmilyen felelősséget nem hárítok Samu Zsoltra, tanítványaira, az Egyesületre vagy a Csendmélységre; gyógyítást nem várok el. A várható tudati változásokat az Aranylövés AZ elmének és az Aranylövés AZ elmének 2. – Menny és pokol az utamon című könyvekből megismertem. Ezeknek a könyveknek az elolvasása tábor előtt kötelező!
Samu Zsolt és tanítványai utasításait feltétel nélkül elfogadom. Tisztában vagyok vele, hogy csupán akkor érhetem el célomat, ha a felébredésnek mindent alárendelek és Istennek mindent átadok. A fent leírtakat és Samu Zsoltot vezetőmnek az utamon teljes mértékben elfogadom.
Tudomásul veszem, hogy jelentkezésem elbírálásra kerül (egészségi, alkalmassági és egyéb szempontok alapján), tehát a jelentkezés önmagában még nem biztosítja számomra a részvételt.
Az elvonuláson felvételt (hang vagy videó) nem készítek, személyes információkat még név nélkül sem adok tovább, nem hozok nyilvánosságra. Ez vonatkozik a Samu Zsolt által elmondottakra, leírtakra, vagy bármilyen formában elhangzott, bemutatott, közzétett, megosztott anyagokra, valamint az elvonuláson részt vevő bármely egyén által közzétett, elhangzott vagy megosztott információkra, anyagokra és személyes közlésekre, beszámolókra.
Tiszteletben tartom a csoport többi tagjának személyiségi jogait, és a velem megosztott információkkal semmilyen formában nem élek vissza. Tudomásul veszem, hogy Samu Zsolt és a Csendmélység Egyesület tulajdonát képező anyagok másolása szerzői jogon alapuló jogi következményeket von maga után. Tudomásul veszem, hogy a csoport tagjainak személyiségi jogait sértő tevékenység jogi következményeket von maga után.
A tanítványoknak a tanfolyam elejétől a végéig a helyszínen kell maradniuk és részt kell venniük a gyakorlatokon; nem lehetséges később érkezni vagy előbb távozni. A tábor helyszínét elhagyni kizárólag a tábor vezetőjének engedélyével lehet. A gyakorlatok alól kizárólag a tábor vezetője adhat felmentést. A megélésekről, tapasztalatokról az elvonulás végéig egymás között beszélni tilos. A csendet az elvonulás ideje alatt a résztvevőknek be kell tartani.
Komoly pszichiátriai rendellenességben vagy súlyos betegségben szenvedő személyek, illetve várandós nők nem vehetnek részt az elvonuláson. Az elvonulás ideje alatt a tudatmódosító szerek használata tilos (kábítószerek). Az orvosi előírás alapján szedett gyógyszerekről nyilatkozni kell. Amennyiben egészségi, illetve pszichés állapotommal kapcsolatban valótlant állítok, az ebből eredő problémákért a Csendmélység illetve Samu Zsolt felelősséget nem vállal.
A tanfolyam ideje alatt nem megengedett más vallási ceremóniák vagy spirituális gyakorlatok alkalmazása, úgymint füstölők égetése, rózsafüzér olvasása, éneklés, tánc, böjt, stb. Szintén tilos bármilyen gyógyító tevékenység, kezelés, mágia, vizualizáció, stb. használata. Ennek a szabálynak a megszegése azonnali hazaküldést eredményez.
A táborba való jelentkezéssel a jelentkező elfogadja a tábor szabályzatát és vállalja, hogy azt a tábor teljes időtartama alatt betartja. A szabályzat célja, hogy a gyakorlók biztonságban és nyugalomban tudjanak önmagukba mélyülni és a lehető legnagyobb hatást érjék el a táborban töltött idő alatt. A szabályzat a gyakorlók és a tábor vezetőjének érdekeit szolgálja. Tudomásul veszem, hogy a szabályok megszegése esetén vagy további olyan esetekben, amikor az elvonulás céljait bármilyen módon akadályozom, az elvonuláson való részvételi jogom azonnali hatállyal megszűnik, a szervezők az elvonulásról kizárhatnak és panasztételre, valamint jogi vitára ezzel kapcsolatban nincs lehetőségem. Tudomásul veszem, hogy ha fertőző betegséggel jelenek meg, a táborban a részvételi jogom azonnali hatállyal megszűnik, táborba nem jöhetek többet és pénz visszatérítésre nem vagyok jogosult. Előre jelzett fertőző betegség esetén a részvételi díj a következő elvonulás árába beleszámít.
Az elvonulás helyszínén a körülményeket elfogadom (szerény szállás és nem hotel-színvonal, többen alszanak egy helyiségben, közös fürdőszoba használat, stb.). Tudomásul veszem, hogy különleges kéréseknek a szervezők nem tudnak eleget tenni (ez alól kivétel az indokolt kérések az étkezést illetően, például ételallergia). Az első nap 9.30-tól lehet érkezni. A házba cipővel bemenni nem lehet, váltópapucs használata kötelező! Ágyneműt, törülközőt hozni kell, azt nem tudunk biztosítani. A központban szivacsmatracok és felfújható matracok vannak. Az étkezést a közeli panzióból vagy más helyről rendeljük. Takarót, pokrócot, ülőpárnát nem tudunk biztosítani, azt a résztvevőknek kell hozni. Egyszerű ülő alkalmatosságok vannak a központban. Konyha, hűtő, egyszerű melegítési lehetőség van a helyszínen. Dohányozni csak az épületen kívül, az arra kijelölt helyen lehet. Az utcán van parkolási lehetőség.

Tudomásul veszem, hogy a csoportban alkalmazott módszereket, technikákat nem alkalmazhatom sem a csoporton belüli, sem azon kívüli személyeken. Ezek a módszerek Samu Zsolt tíz éves tapasztalatára épülnek és kizárólag a hazavezetésre és az arra való felkészítésre szolgálnak és Samu Zsolt szellemi tulajdonát képezik. Hétköznapi emberek számára ezen módszerek következményei nem láthatók előre, mivel a személyiség teljes összeomlását okozhatják, ezért másokon való alkalmazása szigorúan tilos! Amennyiben mégis alkalmazom ezeket a módszereket, azok felelőssége kizárólag engem terhel és azt Samu Zsoltra vagy a Csendmélység Egyesületre nem háríthatom, mivel nem kaptam az alkalmazásra engedélyt.