Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

I. A Szolgáltató
A www.csendules.hu weboldalt a Depth of Silence Samu Zsolt üzemelteti (továbbiakban: Szolgáltató):
A Szolgáltató rövidített neve: Csendmélység
A Szolgáltató székhelye:
Gert-Exner str. 4
Seiersberg-Pirka
A-8054
A Szolgáltató adószáma: 69070/6841, biztosítási száma: 5129 280974

Banki átutaláshoz szükséges adatok:
Zsolt Samu
Steiermarkische Sparkasse Gratkorn
Bic: STSPAT2GXXX
IBAN: AT88 2081 5000 0631 2185

II. A szerződés tárgya
A szerződés tárgya a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalon megrendelhető valamennyi termék és szolgáltatás. A vásárló a megrendeléssel tudomásul veszi és elfogadja a jelen szabályzatban foglalt valamennyi feltételt.

III. Megrendelés
Megrendeléseket kizárólag elektronikus úton fogadunk a weboldalunkon keresztül. A megvásárolni kívánt termékeket vagy szolgáltatásokat a honlapon található űrlapok segítségével, vagy ezek működésképtelensége esetén e-mailben lehet megrendelni (e-mailben az űrlappal megegyező tartalommal). A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató elektronikus úton adja meg a vásárlók részére.

IV. Szállítás, garancia
A könyveket a vételár és a szállítási költség beérkezését követően 8 napon belül ajánlott küldeményként postázzuk. A medál rendelésre, egyedileg készül és kerül feltöltésre, ezért előállítása és kiszállítása több hetet is igénybe vehet. A medált biztosítással védve postázzuk.
A megrendelt könyvekre a szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa a Szolgáltatót. Hibás teljesítés esetén a terméket kicseréljük, ha a cserére nincs módunk, árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését.

V. Elállási jog
A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet tartalmazza. A rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a termék átvételétől számított 14 napon belül. A vásárló elállási jogát erre vonatkozó egyértelmű, írásban tett nyilatkozat útján gyakorolhatja.
A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alól a törvény értelmében kivétel a medál, mivel az nem előre gyártott termék, hanem azt a fogyasztó kifejezett kérésére állítják elő. A medál megrendelésétől való elállás esetén a Szolgáltató jogosult a medál árából 20%-ot visszatartani, és az ezzel csökkentett összeget visszautalni a megrendelő részére.
A megrendeléstől való elállás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, 14 napon belül, saját költségén küldje vissza a 9735 Csepreg, Deák utca 1. címre, és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát és szállítási költségét (medál esetén a csökkentett összeget). Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Lemondás a program kezdőnapja előtti 7. napig lehetséges, ebben az esetben az összeg 50%-a visszatérítésre kerül. Egyéb esetben nem áll módunkban visszatéríteni a díjat.

VI. Hírlevél, panaszkezelés
A Szolgáltató jogosult a felhasználó részére hírlevelet küldeni, amennyiben a felhasználó a megrendeléskor vagy attól függetlenül ehhez kifejezetten hozzájárult. A felhasználó ezen hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet nem küld, továbbá törli a felhasználó adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók adatai közül.
Fogyasztói panaszügyintézés írásban történik, a honlapon megadott általános kapcsolattartó email címen.