Programok

Elvonulások

A csepregi központban Samu Zsolt és tanítványai rendszeresen tartanak elvonulásokat indulók és hazaérkezettek számára egyaránt. Várjuk a komoly keresőket, akik szeretnék megtudni az igazságot magukról. Az elvonulások időpontjáról az Eseményeknél lehet tájékozódni. Jelentkezés a Jelentkezés elvonulásra menüpontban.

Előadások

Rendszeres előadásaink mindenki számára nyitottak és a tiszta igazságból szólnak. Az időpontokról az Eseményeknél  lehet tájékozódni. Jelentkezés a Jelentkezés előadásra menüpontban.

Valódi Lélek Yoga

A Valódi Lélek Jóga bepillantást ad, feltárja a jóga igaz lényegét. A lélek jóga az, amikor a lélek fejezi ki magát közvetlenül, akarat, cselekvő nélkül és ebben örömét leli. Ez a rendeltetése a testnek térben és időben. Ajánljuk művészeknek, mert a lelki kifejeződés mélyebb szintjét élhetik meg, ami megnyilvánul a művészetben. Kéthetente hétfőn várjuk az érdeklődőket, nem kell bejelentkezni.

Csendülés tanítványokkal

Mostantól lehetőség nyílik együtt meditálni Samu Zsolt felébredett tanítványaival. A “Csendülés” egyszerű és hatékony módon csendesíti le az elmét és irányítja a figyelmet a saját természetébe. A felébredés során a figyelem visszafelé megy, egészen a forrásába. A csend és a tér tapasztalása ezen az úton indítja el a lelkeket. Mindazok számára, akik szeretnék megismerni valódi önmagukat, az igaz természetüket, a közös meditáció jelentős segítséget nyújthat. Segít felismerni a jelenségvilág illuzórikus mivoltát és ezzel egyidejűleg a soha nem született és a soha el nem múló valós természetünk megismerését. Kéthetente várunk mindenkit szeretettel, nem szükséges előzetes bejelentkezés.

Online meditáció, kérdezz-felelek

Szerda esténként 21.00 órától online nemzetközi csendülést, majd 22 órától kérdezz-feleleket tartunk. Mindazok számára, akik szeretnék megismerni valódi önmagukat, az igaz természetüket, a közös meditáció jelentős segítséget nyújthat. Segít felismerni a jelenségvilág illuzórikus mivoltát és ezzel egyidejűleg a soha nem született és a soha el nem múló valós természetünk megismerését. Ezt az online meditációt mindenki otthon végezheti, nem kell hozzá semmiféle spirituális ismeret. A kérdezz-felelek részben pedig választ kaphatsz a kérdéseidre az igazsággal, az úttal kapcsolatban. A letöltött Zoom program segítségével ezek a programok élőben követhetők és ingyenesek. Szeretettel várunk minden igazságkereső lelket!

Zarándoklatok

Szervezünk zarándokutakat is Kőszegre, Samu Zsolt beavatásának helyszínére, valamint Pisába, ahol a megvilágosodás van felfestve a falakra. Ezek a freskók olyan erejűek, hogy mindenkire hatással vannak, indulókra és hazaérkezettekre egyaránt. A program nyitott, mindenki számára elérhető. Részletekről az Eseményeknél lehet tájékozódni.

A Beavatás útjának leírása – A kőszegi beavatás útja – Samu Zsolt nyomában

Három napos Zarándok útra invitálunk, ahol a hazaérkezettek és tanítványok jelenlétében és kíséretével két helyszínen is az Igazsággal találkozhatsz, melynek mély, átformáló ereje van. Senki nem jött még úgy haza erről az útról, ahogy elindult.

Kőszegen végigjárjuk a Beavatás Útját ahol Samu Zsolt kegyelmet kapott. Első állomásunk a főtéren a Jézus Szíve Templom. Itt az Élő Szentség van jelen, ahol Isten kinyilatkoztatta magát, majd továbbmegyünk a Hősök Kapujához, ahol Zsolt megdicsőült és felemelkedett. Az Örök Kegyelemmel átitatódva két órát töltünk itt, mély hálát adva azét, hogy Zsolt által mindez értünk, mindannyiunkért megtörtént.
Ezután folytatjuk utunkat Pisa-ba, ahol másnap a Csodák terén a  Múzeumban az eredeti 13. sz.-i, majd a Campostano Temető 18. sz.-i restaurált freskóit tekintjük meg, amin a megvilágosodás útja látható. Ezek a freskók az Igazság anyagban hagyott nyomaiként hírnökként szolgálnak már majd 800 éve. Felszabadító azt látni, hogy ez a “tudás” független mindentől, ugyanaz mindig mindenütt és letűnt korok beavatottjai ezt felfestették a falakra. Egyedülálló módon itt található Európában a megvilágosodás útjának történelmi bizonyítéka, a freskókon a pokol és a menny, az egymásba nyíló dimenziók, a Legfelsőbb Úr ábrázolásai egységes keretet adnak a teljes útnak, ami egyben a beavatás lényünk magasztos  teljességébe, mely minden lélek legfőbb vágya. Mindezeken a szinteken észrevétlenül suhan át a lélek a hazavezetés során. Megtekintjük még  a Santa Maria Assunta Katedrálist és a Battistero Keresztelőkápolnát ahol tanúi lehetünk a pompa és szerénység kettősségének, annak hogy semmire sincs szükség ahhoz, hogy Isten színe elé lépj. Lehetőség van még a Ferde Torony megtekintésére is.
Az út során a Tanítványok  tartanak előadást a Beavatás útjáról Kőszegen, majd a Megvilágosodás útjáról a Katedrálisban. Vezetésük által közös meditáció is a program része a Katedrális körüli téren.  Ezt a túrát évente, illetve igény szerint szervezzük, a következő tervezett út majd a programok között fog szerepelni.
Várunk Szeretettel!