Programok

Valódi Lélek Yoga

A Valódi Lélek Jóga bepillantást ad, feltárja a jóga igaz lényegét. A lélek jóga az, amikor a lélek fejezi ki magát közvetlenül, akarat, cselekvő nélkül és ebben örömét leli. Ez a rendeltetése a testnek térben és időben. Ajánljuk művészeknek, mert a lelki kifejeződés mélyebb szintjét élhetik meg, ami megnyilvánul a művészetben. Kéthetente hétfőn várjuk az érdeklődőket, nem kell bejelentkezni. Részletek az eseménynaptárban.

Csendülés tanítványokkal

Mostantól lehetőség nyílik együtt meditálni Samu Zsolt felébredett tanítványaival. A “Csendülés” egyszerű és hatékony módon csendesíti le az elmét és irányítja a figyelmet a saját természetébe. A felébredés során a figyelem visszafelé megy, egészen a forrásába. A csend és a tér tapasztalása ezen az úton indítja el a lelkeket. Mindazok számára, akik szeretnék megismerni valódi önmagukat, az igaz természetüket, a közös meditáció jelentős segítséget nyújthat. Segít felismerni a jelenségvilág illuzórikus mivoltát és ezzel egyidejűleg a soha nem született és a soha el nem múló valós természetünk megismerését. Kéthetente várunk mindenkit szeretettel, nem szükséges előzetes bejelentkezés. Részletek az eseménynaptárban.

Online meditáció

Szerda esténként 21.00 órától online nemzetközi csendülést tartunk. Mindazok számára, akik szeretnék megismerni valódi önmagukat, az igaz természetüket, a közös meditáció jelentős segítséget nyújthat. Segít felismerni a jelenségvilág illuzórikus mivoltát és ezzel egyidejűleg a soha nem született és a soha el nem múló valós természetünk megismerését. Ezt az online meditációt mindenki otthon végezheti, nem kell hozzá semmiféle spirituális ismeret. A letöltött Zoom program segítségével ez a program élőben követhető és ingyenes. Szeretettel várunk minden igazságkereső lelket! Részletek